Autors: Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com
Bistro un konditoreja Silva pabaros ikviena izsalkušā vēderu un iepriecinās ar gardajiem un estētiski baudāmajiem konditorejas izstrādājumiem. Bistro Silva šefpavāre Sanita Strode piedāvā sātīgu recepti gavēņa laikam – kartupeļu kotletes ar ceptām sēnēm, sīpoliem un sieru.
Sastāvdaļas (recepte četrām personām):
Reklāma
500 grami vārītu kartupeļu,
80 grami šampinjonu (vai meža sēnes)
50 grami siera,
20 grami sīpolu.
Pagatavošana:
Vārītus kartupeļus izmaļ caur gaļas mašīnu. Masai pievieno olas. No masas veido kotletes - 100 grami katra.
Sagatavo pildījumu - rīvētam sieram pievieno ceptus šampinjonus un visu sajauc.
Pildījumu pilda kotletēs, veido kotletes formu, panē rīvmaizē un cep sakarsētā eļļā zeltaini brūnas.
Labu apetīti!
Bistro Silva – Jelgava, Driksas iela 9.
Vairāk informācijas interneta vietnē www.bistrosilva.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.