Autors: Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com
Vienmēr patīkami iegriezties tādās vietās, kur padomāts ne tikai par pakalpojumu un produktu izpildījumu, bet arī par patīkamu atmosfēru un interesantu interjeru. Viena no tādām vietām ir mājīgais restorāns un konditoreja "BROWN SUGAR".
Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja uz sarunu "BROWN SUGAR" menedžeri Ruslanu Blagovscenski, lai pastāstītu lasītājiem par restorāna un konditorejas mājīgo atmosfēru un interesanto interjeru.
Reklāma
Kā radies restorāna un konditorejas nosaukums "BROWN SUGAR"?
Ruslans Blagovscenskis: Nosaukums "BROWN SUGAR" radies, jo brūnais cukurs ietilpst to produktu skaitā, kas ir pagatavoti dabīgi un veselīgi. Visi mūsu konditorejas izstrādājumi ir pagatavoti tikai no dabīgiem un ļoti augstvērtīgiem produktiem. Nepievienojam ēdieniem ne krāsvielas, ne koncentrātus, kā arī visi produkti ir roku darbs. Viss ir ļoti svaigs un gards. Par to ir pārliecinājušies visi, kuri ir nogaršojuši mūsu konditorejas izstrādājumus. Viena no manis iemīļotākajām kūkām ir Medus kūciņa.
Kā radusies ideja veidot restorāna interjeru tādu, kāds tas ir tagad? Ko par restorāna interjeru saka klienti?
Ruslans Blagovscenskis: Interjers tika pieskaņots ēkai. Ēka, kurā atrodas "BROWN SUGAR", ietilpst vēsturisko pieminekļu sarakstā un mēs pieturējāmies pie vienota veidola, lai netiktu sajaukta vēsturiskā atmosfēra ar moderno, kā arī vēlējamies, lai pie mums ienākot klienti justos kaut uz bridi atgriezušies XIX gadsimtā. Arī mēbeles tika piemeklētas šim laika posmam, kas izskatās ļoti aristokrātiski un izsmalcināti. Viss kopuma rada ļoti mājīgu un intīmu atmosfēru, kas piemērota gan svarīgām biznesa pusdienām, gan romantiskām vakariņām. Apmeklētāji ir pārsteigti, uznākot "BROWN SUGAR" otrajā stāvā, kur radīta izsmalcināta un mājīga atmosfēra, kas viennozīmīgi rada miera sajūtu. Pie mums ikviens var patverties no pilsētas burzmas kaut uz brīdi, baudot gardas brokastis, pusdienas vai vakariņas.
Kā Jūs raksturotu restorāna – konditorejas "BROWN SUGAR" atmosfēru? Kas rada šo patīkamo atmosfēru un mājīguma sajūtu?
Ruslans Blagovscenskis: Atmosfēru raksturoju kā mierīgu un mājīgu, tā apmeklētājiem sniedz atslodzi no lielā pilsētas skrējiena. Es "BROWN SUGAR" raksturoju kā nelielu konditoreju ar svaigām kūkām, konditorejas izstrādājumu smaržu un mājīgu otrā stāva restorānu ar mierīgām krāsu gammām. Īpaši tiek novērts tas, ka apmeklētāji vienlaicīgi pa otrā stāva logu var vērot pilsētas rosību un baudīt mierīgu atmosfēru, ko vēl vairāk pastiprina restorāna gardie ēdieni.
Vairāk informācijas interneta vietnē www.brownsugar.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.