Autors: Silva Milne/Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com/Taste.com
Sastāvdaļas (4 porcijām)
1/8 glāzes pūdercukura
Reklāma
2 ēdamkarotes apelsīnu sulas
Nomizoti rabarberi, sagriezti 4 centimetru lielos gabaliņos
6 ingvera cepumi
¼ glāzes pekanriekstu
Vaniļas saldējums pasniegšanai
Pagatavošana
Katliņā ielej 1/3 glāzes auksta ūdens, apelsīnu sulu un cukuru, vāra mērenā temperatūrā. Vārot maisa līdz cukurs ir pilnībā izkusis. Kad šķidrums sāk vārīties, pievieno rabarberus. Samazina vārīšanas temperatūru. Vāra uz lēnas uguns 5 minūtes.
Tikmēr sadrupina cepumus un pekanriekstus.
Rabarberus apber ar drupačām un pasniedz ar vaniļas saldējumu.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.