Rabarberu laiks turpinās. Recepte - vārīts rabarbers ar ingvera un pekanriekstu drupačām

Sastāvdaļas (4 porcijām)

1/8 glāzes pūdercukura

2 ēdamkarotes apelsīnu sulas

Nomizoti rabarberi, sagriezti 4 centimetru lielos gabaliņos

6 ingvera cepumi

¼ glāzes pekanriekstu

Vaniļas saldējums pasniegšanai

Pagatavošana

Katliņā ielej 1/3  glāzes auksta ūdens, apelsīnu sulu un cukuru, vāra mērenā temperatūrā. Vārot maisa līdz cukurs ir pilnībā izkusis. Kad šķidrums sāk vārīties, pievieno rabarberus. Samazina vārīšanas temperatūru. Vāra uz lēnas uguns 5 minūtes.

Tikmēr sadrupina cepumus un pekanriekstus.

Rabarberus apber ar drupačām un pasniedz ar vaniļas saldējumu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 AizraujošaisViduslaiku mantojums Alūksnē Alūksnes TIC
Ir vairākas iespējas, kā izzināt un izbaudīt Alūksnes viduslaiku pils īpašo stāstu, tomēr vispilnīgāk tas atklāsies, ja izmantosi tās visas. | Skatīt vairāk
Latvija no 4 EUR
Svētku garšas tirdziņš Tukumā Tukuma TIC
Ikvienu interesentu gaidīs mājražotāji un amatnieki ar saviem gardumiem un darinājumiem. Notekti būs iespēja atrast svētku dāvanas. | Skatīt vairāk
Izdota Bauskas novada tūrisma himna Bauskas TIC
Noklausies jauno hitu un seko līdzi izaicinājumam - tūrisma himna nu jāizveido #LiepājaTravel komandai! | Skatīt vairāk
Ziemassvētku koncerts Skaistkalnes baznīcā Bauskas TIC
Uz Ziemassvētku noskaņu koncertu Skaistkalnes katoļu baznīcā aicina dziedātāja Aleksandra ŠPICBERGA! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7579sec.