Restorāns Taverna piedāvā: deserta "Meža vilinājums" recepte

Restorāna Taverna pavāre Daiga Smilga dalās ar vasarīgu recepti "Meža vilinājums" jeb meža ogu muss ar balto šokolādi.

Sastāvdaļas:

Baltā šokolāde – 0.100

Olu baltumi – 2 gb

Saldais krējums – 0.050

Laims – 1/2 gb

Cukurs, vanilīns

Meža ogas (mellenes, avenes, kazenes, zemenes)

Pagatavošana:

- Šokolādi izkausē ūdens peldē.

- Saputo olu baltumus ar laima sulu, saldo krējumu, cukuru un vanilīnu stingrās putās.

- Kad šokolāde izkausēta un nedaudz atdzisusi, iecilā saputoto krējumu un olu baltumus.

- Visā masā iecilā 1/3 no sausām nomazgātām ogām. Pārpalikušās ogas sablenderē.

- Musu kārto uz šķīvja, pārlej ar ogu mērci un pārkaisa ar ogām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KONCERTS | Pagānu gadagrāmata Tukuma TIC
Vīru koris "Gaudeamus" atskaņos latviešu komponista Uģa Prauliņa unikālo tautas mūzikas ciklu "Pagānu gadagrāmata". | Skatīt vairāk
Latvija
"Mājas kafejnīcu dienas" Ārdavas muižā Preiļu novada TIC
“Mājas kafejnīcu dienu” ietvaros apmeklētājiem būs iespēja klātienē redzēt un piedzīvot Ārdavas muižas atdzimšanas stāstu. | Skatīt vairāk
Sidra ražotāj - piesakies!  Lauku Ceļotājs
Izsludināta pieteikšanās sidra ražotājiem dalībai projektā “BALT-FIN-CIDER” eksportam uz Austrāliju. | Skatīt vairāk
Abgunstes muižas svētku festivāls Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Abgunstes muiža 10 dienas, ar vērienu, svin savus 10. muižas svētkus. No 8. līdz 17. augustam, no Francijas līdz "mežonīgajiem" rietumiem. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.1151638sec.