Restorāns Taverna piedāvā: deserta "Meža vilinājums" recepte

Restorāna Taverna pavāre Daiga Smilga dalās ar vasarīgu recepti "Meža vilinājums" jeb meža ogu muss ar balto šokolādi.

Sastāvdaļas:

Baltā šokolāde – 0.100

Olu baltumi – 2 gb

Saldais krējums – 0.050

Laims – 1/2 gb

Cukurs, vanilīns

Meža ogas (mellenes, avenes, kazenes, zemenes)

Pagatavošana:

- Šokolādi izkausē ūdens peldē.

- Saputo olu baltumus ar laima sulu, saldo krējumu, cukuru un vanilīnu stingrās putās.

- Kad šokolāde izkausēta un nedaudz atdzisusi, iecilā saputoto krējumu un olu baltumus.

- Visā masā iecilā 1/3 no sausām nomazgātām ogām. Pārpalikušās ogas sablenderē.

- Musu kārto uz šķīvja, pārlej ar ogu mērci un pārkaisa ar ogām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.12.2025 - 26.12.2025 "bet bet" Ziemassvētkos Tukuma TIC
Grupa “bet bet” Ziemassvētkos aicina uz koncertsēriju “Burvīga nakts 2025”, kurā skanēs klausītāju iemīļotās dziesmas un tiks radīta | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.12.2025 - 24.12.2025 Rīgas Motormuzeja darba laiks svētkos Motormuzejs
Darba laika izmaiņas Ziemassvētkos un Jaunajā gadā! | Skatīt vairāk
Darba laiks tūrisma objektos svētkos Bauskas TIC
Jūsu ērtībai, esam apkopojuši galveno apskates darba laiku Ziemassvētku un Jaunā gada svētku brīvdienās! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52899909sec.