Foto: Kingsfoodmarkets.com
Autors: Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com
Restorāns UPE Liepājā (Lielā iela 11) dalās kokteiļu gatavošanas pieredzē. Šoreiz tiek piedāvāta kokteiļa "Dzirkstošā upe" recepte.
Sastāvdaļas:
Reklāma
- 3 zemenes
- 1/2 persiks
- 200 ml "Prosecco" vai cits dzirkstošs vīns
- Cukurs (daudzums pēc vēlēšanās)
Pagatavošana:
Zemenes, persikus un cukuru sablenderē blenderī. Glāzi atdzesē ar ledu, kamēr gatavo ogu - augļu masu. Ledu izber no glāzes. Ielej augļu, ogu maisījumu glāzē un virsū uzlej prosecco. Prātīgi samaisa ar kokteiļu karoti, ja vēlas, tad pievieno arī ledus gabaliņus. Dekorē ar zemeni un persika šķēlīti.
Alkohola lietošana ir kaitīga jūsu veselībai!
Vairāk informācijas par restorāna UPE piedāvājumiem skatiet interneta vietnē www.restoransupe.lv
Attēlam ir tikai ilustratīva nozīme.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.