Vienkāršas ābolkūkas recepte (+foto)

Sastāvs:

3 glāzes smalki sagrieztu ābolu

1 glāze cukura

1 glāze miltu

2 olas

1/2 tējkarote sodas

Pagatavošana: Visas sastāvdaļas sajauc kopā, ieklāj cepamajā veidnē, cep 200 grādos aptuveni 30 minūtes. Ja ir vēlēšanās, var veidot kūkas glazūru (attēlā kūka bez glazūras). Glazūra: Ūdens peldē izkausē 50 gramus sviesta, pievieno 2 ēdamkarotes cukura, 5 tējkarotes kakao, 2 ēdamkarotes piena vai saldā krējuma un nedaudz vaniļas cukura. Visu samaisa un pārlej pāri atdzisušai kūkai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zigfrīda Muktupāvela koncerts Līvānu TIC
Aicinām uz īpašu muzikālu notikumu Rožupē – Zigfrīda Muktupāvela koncertu, kurā caur mūziku un vārdiem iedegsies Ziemassvētku brīnuma sajūta. | Skatīt vairāk
Luksus Donavas kruīzi ar atlaidi līdz 25% Estravel Latvia
Baudiet Luksu Eiropas upju kruīzā - komfortablas kajītes, izsmalcinārts ēdināšanas piedāvājums, dzērieni, ekskursijas krastā, izklaides programma uz | Skatīt vairāk
no 2394 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.43827796sec.