Foto: BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns
Autors: Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com
Pirms laika publicējām video ar restorāna Bibliotēka No1 šefpavāra Māra Jansona stāstu par storu audzēšanu un pagatavošanu. To skatiet šeit. Šajā reizē Māris Jansons informēs par Latvijā audzētu dārzeņu un salātu izmantošu restorāna ēdienu gatavošanā.
"Vēlos pastāstīt, ka restorāns strādā ar vietējiem un kvalitatīviem produktiem. Restorāns sadarbojas ar "Salātu Andri", kurš ir viens no lielākajiem salātu audzētājiem Latvijā. Andris audzē ne tikai salātus, bet arī cukīni, ķiršu tomātiņus, baziliku un daudz dažādus garšaugus. Nevar salīdzināt veikalā pirktos Holandes salātus ar tepat Iecavā audzētājiem. Cenšamies aizbraukt pie visiem piegādātājiem, ar kuriem sadarbojamies, tas veido personīgu attieksmi," tā Māris Jansons video laikā.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.