Restorāns Džems ir sagatavojis ziemas ēdienkarti

Rīgas restorāns Džems sagatavojis ziemas ēdienkarti, kurā iekļauti gana "sildoši" un sātīgi ēdieni. Džema šefpavārs Ingus Zandbergs jaunajā ēdienkartē iekļāvis zupas, zivju, vistas gaļas, cūkgaļas, liellopa gaļas pamatēdienus, kā arī dažādas pastas un karstās un aukstās uzkodas. Netiek aizmirsts arī par desertiem.

Turpinājumā plašāks ieskats ziemas ēdienkartē, bet vairāk informācijas par restorānu meklē www.dzems.lv.

Zupas:

Biešu biezzupa, pasniegta ar: 3.51/5 Ls/Eiro

- z/s "Upīši" cūkgaļas cauraudzes kūpinājumu

- Uzputotām biešu putām

Vēršu astes buljonzupa ar pērļu grūbām, un sezonas dārzeņiem un svaigi kapātiem zaļumiem 4.00/5,70 Ls/Eiro

Latviskā stilā ieturēta "bouillabaisse", bagātināta ar zivs lomu, tomātiem, ķiplokiem un pētersīļiem 4.57/6.50 Ls/Eiro

Pamatēdieni:

Jūras asaris/karūsa (jautāt viesmīlim) 7.03/10 Ls/Eiro

Vistas fileja pildīta ar "buffalo mocarellu" 4.92/7 Ls/Eiro

Sarkanvīnā sautētas vērša astes, ar kapātiem šalotes sīpoliem 4.57/6.50 Ls/Eiro

Cūkgaļas fileja, glazēta sinepju/medus karamelē 5.62/8 Ls/Eiro

Veģetārais sēņu risotto, ar parmezana sieru 4.22/6 Ls/Eiro

Piedevas:

Cepti sakņu dārzeņi 1.62/2.30 Ls/Eiro

Rīsu nūdeles ar svaigiem zaļumiem 1.62/2.30 Ls/Eiro

Svaigu dārzeņu salāti 1.62/2.30 Ls/Eiro

Kartupeļu variācijas 1.62/2.30 Ls/Eiro

Karstās uzkodas:

Kīšs ar zivi 3.16/4.50 Ls/Eiro

Kīšs ar dārzeņiem un sēnēm 3.16/4.50 Ls/Eiro

Kīšs ar kraukšķīgo bekonu un vistu 3.16/4.50 Ls/Eiro

Cepts bree siers, pasniegts ar svaigiem salātiem un dažādu sēklu salikumu 4.57/6.50 Ls/Eiro

Salāti:

Romiešu lapu salāti, iejaukti ar cēzara mērci un grauzdiņiem 3.02/4.30 Ls/Eiro

Papildināti: Bekons, vista, zivs 4.57/6.50 Ls/Eiro

Karstie salāti ar vistu aknām, sīpolos ceptu kartupeli, tomātiem un savojas kāpostu 4.57/6.50 Ls/Eiro

Svaigu lapu salāti ar dārzeņiem 2.46/3.50 Ls/Eiro

Aukstās uzkodas:

Drupināts kazas siers ar dārzeņu remulādi un riekstu kraukšķi 3.51/5 Ls/Eiro

Pepperoni ar marinējumiem, svaigi ceptu maizes tostu un pašgatavotu ajoli 3.87/5.50 Ls/Eiro

Matjē siļķes fileja ar bietēs marinētām paipalu olām 3.51/5 Ls/Eiro

Olīvas un siers 3.51/5 Ls/Eiro

Pastas:

Pastas farfalle ar kūpinātu vistas gaļu un cherry tomātiem 3.87/5.50 Ls/Eiro

Spinātu nūdeles ar svaigiem tomātiem un mocarellas sieru 3.87/5.50 Ls/Eiro

Griķu nūdeles Korejas gaumē ar mīdiju gaļu un zivīm 3.87/5.50 Ls/Eiro

Deserti:

Karstā ķirbju biezzupa ar biezpiena musu 3.51/5 Ls/Eiro

Māsu Tatēnu ābolu pīrāgs, pasniegts ar karstu karemeļu-brendija mērci 3.51/5 Ls/Eiro

Šokolādes cielaviņa ar riekstiem un skābo džema mērci 3.51/5 Ls/Eiro


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas garšu mēnesis Tukuma novadā Tukuma TIC
Tuvojoties Latvijas valsts svētkiem–Lāčplēša dienai un Latvijas Republikas Proklamēšanas dienai, Tukuma novada ēdinātāji nolēmuši izcelt | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.11.2025 - 10.11.2025  GORS - pasaules līmeņa akustika Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Ienirsti Latgales sirdī – kur kultūra dzīvo un skan! GORS nav tikai koncertzāle, bet vesela pieredze ar pasaules klases akustiku, gardēžu virtuvi un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.10.2025 - 12.11.2025 Steiku meistarklase Mazmežotnes muižā Bauskas TIC
Dodies steiku garšas ceļojumā kopā ar steiku ekspertiem Sandiju Zandersonu un “Meat Me” dibinātāju Jāni Ozolu. Neaizmirstams piedzīvojums | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.10.2025 - 08.11.2025 Krāsu baudīšana Tukuma pusē Tukuma TIC
Kad rudens iekrāso mežus zeltā un migla apskauj senos pilskalnus un ielejas, atklājas vietas rudenīgais skaistums. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.77792287sec.