"Biešu carpacio ar kazas sieru, aveņu vinagretmērci un ciedru riekstiem" no restorāna Burkāns

Recepte "Biešu carpacio ar kazas sieru, aveņu vinagretmērci un grauzdēdiem ciedru riekstiem"

Sastāvdaļas:

Bietes 0,4 kg

Kazas siers 0,1 kg

Salds krējums 0,1 kg

Rucola 0,05 kg

Ciedru rieksti 0,02 kg

Rozā pipari

Aveņu vinagretmērcei:

Olīveļļa 0,1 l

Aveņu etiķi 0,05 l

Laima sula 1 ēdk.

Greipfrūtu sula 1 ēdk.

Medus 0,02 kg

Biešu marinēšanai:

Ķimenes, jūras sāls, timiāns, rozmarīns, olīveļļa – viss pēc garšas un sajūtām

Pagatavošana:

Bietes nomazgā un iemarinē. Cep 180 grādos aptuveni 2 stundas. Tad atdzesē, nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Saldo krējumu uzputo, tad iecilā iekšā kazas sieru. Pagatavo aveņu vinagretmērci, vienkārši sajaucot kopā visas iepriekšminētās sastāvdaļas. Uz šķīvja kārto bietes, kazas sieru, apslaka ar aveņu vinagretmērci, dekorē ar rukolu, grauzdētiem ciedru riekstiem un rozā pipariem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iekštelpu aktivitātes Jēkabpilī un novadā Jēkabpils novada TIC
Ko darīt Jēkabpilī un novadā, kad laikapstākļi aiz loga nelutina? Dodies uz muzejiem, pilīm, kartingu vai ledus halli, izstādēm, pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Latvijas garšu mēnesis Tukuma novadā Tukuma TIC
Tuvojoties Latvijas valsts svētkiem–Lāčplēša dienai un Latvijas Republikas Proklamēšanas dienai, Tukuma novada ēdinātāji nolēmuši izcelt | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.10.2025 - 12.11.2025 Steiku meistarklase Mazmežotnes muižā Bauskas TIC
Dodies steiku garšas ceļojumā kopā ar steiku ekspertiem Sandiju Zandersonu un “Meat Me” dibinātāju Jāni Ozolu. Neaizmirstams piedzīvojums | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77679205sec.