Autors: Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com
AS "Lido" šefpavāre Ilga Joma iesaka veselīgu recepti burkānu mandarīnu salātu pagatavošanai:
"Sastāvdaļām nepieciešami četri vidēja lieluma burkāni, divi mandarīni, viens laims, buntīte svaigu pētersīļu, saulespuķu sēklas, olīveļļa, sāls un cukurs. Burkānus sarīvējam uz smalkas rīves. Mandarīniem nolobām mizu un sadalām daiviņās. Visu liekam salātu bļodā. Pievienojam smalki sagrieztus pētersīļus. Pārlejam ar olīveļļu. Pievienojam šķipsniņu sāls un tējkaroti cukura. Pārgriežam laimu uz pusēm un salātus viegli apslakām ar sulu no laima pusītes. Saulespuķu sēklas grauzdējam uz karstas pannas un pārkaisām ar tām salātus. Mandarīni ļoti labi sader ar burkāniem gan salātos, gan sulā. Lai labi garšo!"
Vairāk informācijas interneta vietnē www.lido.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.