Autors: Diāna Aleksejeva/Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com/Best-recepti.ru
Pagatavošanai
nepieciešams:
Vistas gaļa, 2
sīpoli, 2 olu dzeltenumi, pustējkarote sāls, pustējkarote malti melnie pipari,
20g pētersīļu, 50g Parmezānas siera, 50ml augu eļļas, rīvmaize.
Reklāma
Pagatavošana:
Vistu atdala no
kauliem, ādu atstāj. Samaļ gaļas mašīnā kopā ar sīpoliem. Pievieno olu
dzeltenumus, sarīvētu sieru, zaļumus, sāli un piparus pēc garšas. Gaļu labi
samīca un veido kotletes. Apviļā rīvmaizē un cep augu eļļā 5 līdz 7 minūtes no abām
pusēm. Pasniedz ar rīsiem, griķiem vai kartupeļu biezputru.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.