Lido šefpavāre iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai

AS Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai.

Sastāvdaļām nepieciešama viena vidēja lieluma biete, divas ēdamkarotes kļavu sīrupa, ēdamkarote saulespuķu eļļas, divas tējkarotes ķiršu etiķa, šķipsniņa maltu ķimeņu un šķipsniņa jūras sāls. 

Pagatavošana:

Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 200C°. Nomazgājam bieti un cepam aptuveni stundu, ik pa laikam gatavību pārbaudot ar koka irbulīti. Kamēr cepas veidojam marinādi – kļavu sīrupu savienojam ar ķiršu etiķi, maltām ķimenēm un jūras sāli. Kad biete gatava, izņemam no krāsns, nomizojam, sagriežam gabaliņos, kārtojam bļodā, pārlejam ar marinādi un noliekam ievilkties. Pēc 30 minūtēm nolejam lieko marinādi, pievienojam saulespuķu eļļu, viegli apmaisām un salāti gatavi. Sezonas laikā iesaku pievienot arī biešu lapiņas, kā arī mazos cherry tomātiņus vai pupiņas. Krāsnī cepto biešu salāti labi saderēs ar liellopa cepeti vai medījumu. Tāpat šos salātus var izvēlēties vieglām vakariņām. Lai labi garšo!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svētku laiks Bānīša stacijas kvartālā Alūksnes TIC
Gada izskaņa pienāk ar skaisto Ziemassvētku un brīnuma gaidīšanas laiku. Svētku sajūtu smelties aicinām ieplānot Alūksnes dzelzceļa stacijas | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.12.2025 - 21.12.2025 Briežkalnā turpinās slēpošanas sezona Madonas TIC
17.,18.,19.,20.,21. decembrī Briežkalnā, Ērgļos turpinās slēpošanas sezonu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.12.2025 - 26.12.2025 Gada nogale Cesvainē Madonas TIC
Ziemassvētku noskaņojums jau top! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69139194sec.