Lido šefpavāre iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai

AS Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai.

Sastāvdaļām nepieciešama viena vidēja lieluma biete, divas ēdamkarotes kļavu sīrupa, ēdamkarote saulespuķu eļļas, divas tējkarotes ķiršu etiķa, šķipsniņa maltu ķimeņu un šķipsniņa jūras sāls. 

Pagatavošana:

Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 200C°. Nomazgājam bieti un cepam aptuveni stundu, ik pa laikam gatavību pārbaudot ar koka irbulīti. Kamēr cepas veidojam marinādi – kļavu sīrupu savienojam ar ķiršu etiķi, maltām ķimenēm un jūras sāli. Kad biete gatava, izņemam no krāsns, nomizojam, sagriežam gabaliņos, kārtojam bļodā, pārlejam ar marinādi un noliekam ievilkties. Pēc 30 minūtēm nolejam lieko marinādi, pievienojam saulespuķu eļļu, viegli apmaisām un salāti gatavi. Sezonas laikā iesaku pievienot arī biešu lapiņas, kā arī mazos cherry tomātiņus vai pupiņas. Krāsnī cepto biešu salāti labi saderēs ar liellopa cepeti vai medījumu. Tāpat šos salātus var izvēlēties vieglām vakariņām. Lai labi garšo!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
LĪDZ -100EUR ATLAIDE VASARA'26 ✈️ Coral Travel Latvia
Līdz 17.11. rezervē brīvdienas no VASARAS KOLEKCIJA 26' - Īpaši atlasītas ceļotāju iemīļotas viesnīcas, kvalitātes un cenas atbilstība. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.11.2025 - 12.11.2025 "KABATA: Vietējais dizains, kas iedvesmo" Rēzeknes pilsētas TIC
"KABATA" ir vieta, kur vietējie mākslinieki un dizaineri rada unikālus šedevrus, piedāvājot autentiskus produktus ar vēstījumu + kafija + dzērieni Tev! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.07271194sec.