Šefpavārs Vladislavs Gerke par garšām, ko var noķert restorānā Boulevard 33

Rīgas centrā, iepretim universālveikalam Stockmann, atrodas viesnīca Opera Hotel & Spa un restorāns Boulevard 33. Restorāns izceļas ar dažādiem interesantiem piedāvājumiem svētku dienām, organizē vēlās brokastis un rūpējās par katra gardēža vēlmju apmierināšanu. Lai vairāk uzzinātu par garšas sajūtām, ko var noķert restorānā, uz sarunu aicinājām Boulevard 33 virtuves saimnieku  - šefpavāru Vladislavu Gerki.

Vladislavs Gerke sarunu iesāk, stāstot par Boulevard 33 viesu iemīļotākajiem ēdieniem. "Viesi ir iemīļojuši liellopa filejas steiku, sīpolu zupu, tīģergarneles panko panējumā ar mango čatniju un Pavlovas desertu. Var teikt, ka šie ēdieni ir kļuvuši par klasiku mūsu restorānā," atklāj restorāna šefpavārs.

Šefpavārs skaidro, ka restorāna ēdienkarte raksturojama kā neliela, bet interesanta. Līdz ar to izmantojamie produkti vienmēr būs svaigi. "Neizmantojam vienu noteiktu pagatavošanas veidu, piemēram, tikai Vidusjūras virtuvi. Mēģinu ēdienkartē ieviest ēdienus gan no Āzijas, gan Eiropas, gan citām kultūrām. Veidoju arī salikumus, aizņemoties idejas no vairākām tautām. Sakrātā pieredze ļauj eksperimentēt. No viena gan izvairos - ēdienu kopēšanas." Vēl Vladislavs piebilst, ka netiek aizmirsts arī par vietējiem ēdieniem, ko viņš gatavo ar modernu garšas un izskata piesitienu.

Sarunai aizvirzoties par vēlo brokastu jeb branču tēmu, šefpavārs apstiprina, ka šis brokastošanas/pusdienošanas veids ir iemantojis lielu atsaucību Rīgā. Viņš spriež: "Cilvēkiem patīk par nelielām izmaksām baudīt kvalitatīvu maltīti svētdienas vidū, kad nepieciešams uzkrāt spēkus un pozitīvas emocijas nākamajai darba nedēļai. Pieļauju, ka ģimenei mājās gatavota maltīte nemaz nebūs lētāka, turklāt restorāna kolektīvs par visu jau būs parūpējies. Tādēļ vērts vismaz vienu reizi izbaudīt vēlo brokastošanu."


Ēdienu izvēle vēlajās brokastīs restorānā Boulevard 33 ir plaša. Vladislavs Gerke stāsta, ka viesiem tiek piedāvātas gan uzkodas plašā klāstā, gan otrie ēdieni, kā arī deserti. Pat pašiem mazākajiem būs sarūpēti atbilstoši un garšīgi ēdieni. Šefpavārs uzsver, ka restorāna vēlās brokastis un parastās brokastis ir krasi atšķirīgas. "Brokastu un vēlo brokastu ēdienkartē neatkārtojamies. Tā padarot piedāvājumu interesantāku."

Jautājot par ēdieniem, ko mēdz gatavot mājās, restorāna šefpavārs atbild: "Mājās gatavoju ēdienus, kuru gatavošanai nav nepieciešams ilgs laiks. Esmu iemīļojis pastas dažādos veidos, bet vasarā gatavoju uz grila." Lai gan ikdienā jāsaskaras ar dažādu tautu ēdieniem, pats Vladislavs nav izvēlīgs. "Mājās ir jāpielāgojas bērniem, kuriem ir savi uzskati par garšvielām un ēdienu pagatavošanas veidiem."

"Ēdiens ir viena no baudām, ko dzīve mums dod. Ne jau katru dienu cilvēki var atļauties ieturēt maltīti restorānā, tāpēc restorāna apmeklējuma laikā cenšamies viesiem sniegt īpašas sajūtas. Lai labi garšo!" sarunu noslēdz restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke. 


Vairak informācijas interneta vietnē www.operahotel.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Klaidonis” jubilejas svinības Tukuma TIC
Kantrīmūzikas koncerts un jaunā albuma prezentācija “Klaidonim 20”. | Skatīt vairāk
Latvija
Ziemas pasaka Durbes pilī Tukuma TIC
Katrs no mums sapņos un iedomās ir iztēlojies savu Ziemas pasaku. Pavisam noteikti katrs stūrītis šeit piepildīts ar ticību un mīlestību, bet ko vēl? | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.11.2024 - 29.11.2024 Rundāles ūdensdzirnavās "Vienā laivā" Bauskas TIC
Iedvesmojoša mazo uzņēmēju tikšanās Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Ziemassvētku ceļvedis "ZEM EGLĪTES" Cēsu TIC
Ziemassvētku gaidīšanas laikā tapis Cēsu novada Ziemassvētku dāvanu un sajūtu ceļvedis. Lielisks palīgs, lai ikviens varētu atrast iedvesmu un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.28282309sec.