Autors: Grand Palace Hotel
Avots: Grand Palace Hotel
Par SUITE restorāna virtuvi atbildīgais Roberts Lismanis, Pavāru kluba biedrs, profesionālis Vidusjūras virtuvē, kaislīgs dažādu garšu cienītājs un apbrīnojamu recepšu izgudrotājs, ļoti aktīvs un azartiks sava amata "kalps" ir nācis klajā ar ļoti īpašu un izsmalcinātu gardēžu ēdienkarti.
Jau visa marta garumā gan rīdziniekiem, gan pilsētas viesiem piedāvājam iespēju baudīt izmeklētus ēdienus.
Reklāma

Tāpat Roberts nav aizmirsis arī par tiem, kuri seko līdzi gavēņa kalendāram vai savā uzturā gaļu nelieto vispār.
Kā vienu no saviem iemīļotākajiem ēdieniem Roberts vēlas izcelt: Grilētas jūras ķemmītes, pasniegtas artišokā ar olīvu ratatouille, tomātiem, spinātiem un safrāna putām. Savukārt no viesu puses līdera pozīciju joprojām saglabā: Sālī cepts jūras asaris ar grilētu dārzeņu satē un estragona mērci.
Kā vienu no marta spilgtākajiem notikumiem šefpavārs izceļ pasaulslavenās dziedātājas Mirejas Matjē restorāna apmeklējumu, pēc kura dziedātāja un viņas draugi atzinīgi, ar skaļiem aplausiem novērtēja šefpavāra sniegumu.
Lai gan Roberts nav no tiem pavāriem, kas radis gozēties sabiedrībā, tomēr viens ir skaidrs - gatavot viņš prot!
Ar pavasarīgiem un saulainiem sveicieniem,
Tavs SUITE Restorāns!
Bildes no jaunās restorāna ēdienkartes iespējams aplūkot ŠEIT.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.