Saldējums konservu kārbā – jauns modes kliedziens

Slavena amerikāņu šefpavāra un modes dizainera sadarbībā tapis saldējums konservu kārbā – "Pop It! Ice Cream Sundae in a Can". (Sundae – krējuma saldējums ar augļiem, riekstiem, sīrupu.)

Pirms laika lielu popularitāti ieguvušo cronut (virtulis+kruasāns) radītājs Dominiks Ansels (Dominique Ansel) ir izstrādājis vēl vienu jaunumu – deserts sastāv no divu veidu saldējumiem, siera mascarpone semifreddo, mērcētiem ķiršiem, grauzdēta zefīra un maziem bezē cepumiem. Tas viss ievietots skārda traukā, kas no iekšpuses ir apliets ar šokolādi un noformēts pop-art stilā. Šefpavārs atzinis, ka šādam saldējumam viņu iedvesmojuši Endija Vorhola darbi.

Ansels par šī saldējuma specifiku: "Tā kā saldējumu uzglabā saldētavās, ir jāņem vērā, kādas sastāvdaļas drīkst izmantot, un kādas – nē, jo sasalstot tās maina savas pamatīpašības. Mēs noklājām trauka iekšpusi ar šokolādi, lai saldējums nesaskartos ar kārbu."

Saldējuma cena ir 15 ASV dolāri, un daļa peļņas nonāk labdarības organizācijai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Podnieka amata iepazīšana Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Bebrenē darbojas amata meistars – podnieks Mareks Zavodnojs, kurš gatavo reducētos (melnos) traukus pēc senas tehnoloģijas tāpat kā mūsu tālie | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.06994796sec.