Austrijā tiek ražoti neparastas garšas šokolādes batoniņi

Šokolāde, kas tiek uzskatīta par vienu no Valentīna dienas simboliem, kļūst arvien pārsteidzošāka. Tā, piemēram, Austrijā, kompānijas ''Zotter Chocolates'' vadītājs Džozefs Zotters (Josef Zotter) rada neparastākos šokolādes batoniņus.

Dažus gadus atpakaļ, "Zotter Chocolates" par godu ASV prezidenta Baraka Obamas uzvarai prezidenta vēlēšanās, radīja zemesriekstu un kečupa garšas šokolādi. Šokolādes  batoniņa galvenās sastāvdaļas ir zemesrieksts nuga. Batoniņš ir aromatizēts ar āboliem, tomātiem un pārklāts ar tumšo šokolādi. Šis šokolādes batoniņš piederēja pie organiskās pārtikas grupas un tika saražots noteiktā daudzumā.

Tiesa gan, Zoters nebeidz pārsteigt un rada arvien pārsteidzošākas šokolādes garšu buķetes. Viņa sarakstā ir arī – ananāsu, selerijas, ābolu, burkānu, ingveru un dzērveņu timiāna šokolādes batoniņi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
VALMIERAS NOVADA RESTORĀNU NEDĒĻA Valmieras novada Tūrisma pārvalde
No 18. novembra līdz 1. decembrim pieredzi rudens garšu modi Valmieras novada restorānos un kafejnīcās! | Skatīt vairāk
Pirmā pasaules kara muzejs Medumos  TAKA
Pirmā pasaules kara muzejā Medumos paradījās vēl viens artefakts par tā laika notikumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.11.2024 - 25.11.2024 Andrejs Osokins Valmierā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
24.novembrī 16.00 Akustika ielūdz uz Andreja Osokina koncertprogrammu, kas būs kā mīlestības duets starp diviem komponistiem – Robertu un Klāru | Skatīt vairāk
25 EUR
Jaungada Balle Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
31. decembrī viesnīcā Radisson Blu Latvija Jaungada Ballē ar grupu Dziļi Violets un vakara vadītājiem Māru Sleju un Jāni Kozlovski! | Skatīt vairāk
160 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.15713sec.