SemaraH Hotels parūpējas par pārsteigumiem un enerģijas devu pavasarim

Marts ir pirmais pavasara vēstnesis, kad saules stari sāk patīkami sildīt un apkārt sāk jau parādīties zaļumu pumpuri.

SemaraH Hotels (www.semarahhotels.com) restorāna "Lielupe" šefpavārs Ainārs Pizans ir sarūpējis īpašu enerģisku garšas virpuli - recepti, ko viegli un ātri pagatavot.

Pavasara cigoriņu salāti ar apelsīnu, ciedru riekstu mērci

Nepieciešams:

Cigoriņi  - 150gr
Valrieksti – 50 gr
Gorgonzolas siers – 80gr
Selerijas kāti – 50gr
Maurlociņi - dekoram
Āboli – 40gr
Bumbieri – 40gr
Apelsīni – 50gr
Ciedru rieksti – 10gr
Olīveļļa – 100ml
Sāls, pipars – pēc garšas

Pagatavošana:

Uz šķīvja kārto cigoriņus saules staru formā sagrieztus daiviņās, pa virsu pilnīgi brīvā, pielietojot fantāziju, veidā kārtojam pa virsu pārējās sastāvdaļas – apceptus valriekstus, gorgonzolas sieru, seleriju kātus sagrieztus pusgredzenos, ābolu un bumbierus sagrieztus plānās šķēlītēs.

Pagatavojam eļļas mērci ar svaigu apelsīnu filejām un maurlociņiem, pievienojam ceptus ciedru riekstus. Sāls un pipari pēc garšas. 

SemaraH Hotels iepriecina

Viesmīlīgais viesnīcu tīkls SemaraH Hotels ir sagatavojis speciālos marta piedāvājumus, kas ļaus uzņemt enerģiju pēc ilgās un aukstās ziemas. Kā arī padomāts ir par svētkiem - Starptautiskajā sieviešu dienā katrs kungs varēs palutināt savu dāmu ar izsmalcinātu un gardu ēdienu restorānā ''De Commerce Gastro Pub 1871'' vai restorānā ''Lielupe''.

SemaraH Hotels viesnīcas restorāns ''Lielupe'' piedāvā īpašu izsmalcinātu maltīti un garšas baudījumu dažādos svētku ēdienos. Piedāvājumā ir ar īpašu rūpību sagatavota izsmalcinātā ēdienkarte:

  • ''Foie Gras'' pasniegta ar cukurā grauzdētu franču maizi, ūdens krešu salātiem un pašmāju gatavotu vīģu čatniju
  • Dedzināts tunča steiks ar mini ''pakcoy'' tempuras mīklā pasniegts ar piparmētru – koriandra jogurta krēmu un ananāsu čilī čatniju
  • ''Sky Scraper tubes'' pildīts ar marakujas gaisīgo krēmu, dekorēts ar svaigām ogām.

Savukārt, ''De Commerce Gastro Pub 1871'' restorānā svētku vakariņas iegūs pavisam citas noskaņas – vecpilsētas romantika un SemaraH Hotel Metropoles bagātā vēsture veido īpašu atmosfēru vakara baudīšanai ar mīļoto sievieti. Piedāvājumā ir:

  • Svētku kompliments no šefpavāra
  • Pavasara zaļumu salāti ar putotu Latvijas kazu sieru svaigi un marinēti dārzeņi, ķirbju sēklas, jogurta garšaugu dressings
  • Laša terīne ar garšaugu drumslām un kaperiem klasiska bechamel mērce, gaisīgs kartupeļu biezenis, dīgsti

Vai:

  • Truša kājas konfits ar pļavas ziedu medū glazētiem dārza āboliem pērļu kus-kus, cukurzirņi, sarkanvīna buljonmērce
  • Iecienītā Annas Pavlovas pavasara kūka, svaigas ogas un zemeņu gēls
  • Glāze atspirdzinoša Rīgas Prestige Cuvee ar zemenēm


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Liepājas skaņas Rundāles pilī Bauskas TIC
14. decembra vakars Rundāles pils Baltajā zālē būs veltīts kamermūzikai. | Skatīt vairāk
Latvija
Ziemas pasaka Durbes pilī Tukuma TIC
Katrs no mums sapņos un iedomās ir iztēlojies savu Ziemas pasaku. Pavisam noteikti katrs stūrītis šeit piepildīts ar ticību un mīlestību, bet ko vēl? | Skatīt vairāk
Piparkūku darbnīcas Brunavas mālotavā Bauskas TIC
Paredzētas draugiem, ģimenēm un skolas vecuma bērniem. Klašu eglīšu pasākumu vieta ar papildus aktivitātēm. | Skatīt vairāk
Izdota brošūra “Bauskas novads aicina"! Bauskas TIC
Izdota tūrisma brošūra “Bauskas novads aicina!” latviešu un angļu valodā, iekļaujot fotogrāfijas, aprakstus par tūrisma objektiem un citu aktuālo | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87408495sec.