Uzkodu mode Ņujorkā

Gandrīz katru mēnesi Ņujorkā modē ir kāda jauna uzkoda – no virtuļa un kruasāna apvienojuma līdz neparastiem saldējuma izmantošanas veidiem, kā saldējuma sendvičs.

Ņujorkā bieži var redzēt pacietīgi stāvošus cilvēkus rindā, kas stiepjas gandrīz kvartāla, dažreiz pat divu kvartālu garumā. Daži lasa, citi pievērsuši skatienu viedtālrunim, citi klausās mūziku. Cilvēki gaida pie maziem, neciliem veikaliņiem, pārtikas veikalu stendiem vai pie krāsainiem veikalu skatlogiem, kur konditorejas izstrādājumi izlikti kā modīgi aksesuāri. Jo garāka rinda, jo satraucošāks šķiet tas, kas galā sagaida pacietīgos.

Pirms diviem gadiem modes kliedziens bija kronuts – virtuļa un kruasāna apvienojums, pildīts ar saldu krēmu, katru mēnesi mainot krēma sastāvu. Šis veiksmīgais izgudrojums iedrošināja citu interesantu produktu radīšanu. Drīz vien sekoja brafini (brioša un mafina apvienojums), krageli (kruasāna un apaļmaizītes apvienojums). un kapkaroni - keksiņa (cupcake)  un makarona apvienojums. Populārs ir arī divu dažādu ēdienu apvienojums – Hybrid food.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Žakī Molāra un Fransuā Kornelū kvartets Valmieras novada Tūrisma pārvalde
13.oktobrī plkst.17.00 Valmieras Kultūras centra Mazajā zālē norisināsies Žakī Molāra un Fransuā Kornelū kvarteta (Francija) “ENTRE LES TERRES” | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.09.2024 - 02.10.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Meksika - eksursiju tūre no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 4* viesnīcas, ēdināšanas pakalpojumi atbilstoši noteiktajam, iekļauta ekskursiju programma // viertu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 3499 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43239284sec.