Uzkodu mode Ņujorkā

Gandrīz katru mēnesi Ņujorkā modē ir kāda jauna uzkoda – no virtuļa un kruasāna apvienojuma līdz neparastiem saldējuma izmantošanas veidiem, kā saldējuma sendvičs.

Ņujorkā bieži var redzēt pacietīgi stāvošus cilvēkus rindā, kas stiepjas gandrīz kvartāla, dažreiz pat divu kvartālu garumā. Daži lasa, citi pievērsuši skatienu viedtālrunim, citi klausās mūziku. Cilvēki gaida pie maziem, neciliem veikaliņiem, pārtikas veikalu stendiem vai pie krāsainiem veikalu skatlogiem, kur konditorejas izstrādājumi izlikti kā modīgi aksesuāri. Jo garāka rinda, jo satraucošāks šķiet tas, kas galā sagaida pacietīgos.

Pirms diviem gadiem modes kliedziens bija kronuts – virtuļa un kruasāna apvienojums, pildīts ar saldu krēmu, katru mēnesi mainot krēma sastāvu. Šis veiksmīgais izgudrojums iedrošināja citu interesantu produktu radīšanu. Drīz vien sekoja brafini (brioša un mafina apvienojums), krageli (kruasāna un apaļmaizītes apvienojums). un kapkaroni - keksiņa (cupcake)  un makarona apvienojums. Populārs ir arī divu dažādu ēdienu apvienojums – Hybrid food.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.08.2025 - 11.08.2025 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
JOGA & BROKASTIS pie jūras Baltic Beach Hotel & SPA
Rīts sev vai kopā ar draudzenēm? Sāc to ar jogu un dāvā sev labākās brokastis pilsētā! Tas viss ar fantastisku skatu uz jūru. Katru trešdienu un | Skatīt vairāk
35 EUR
Jaunumi Zemgalē! Zemgales Tūrisma asociācija
Ieskaties Zemgales jaunumu avīzē un uzzini jaunākos objektus, maršrutus un pasākumus | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.776613sec.