Autors: Alise Bethere
Avots: airBaltic.com
Ikgadējās Onboard Hospitalty Awards ceremonijas laikā, kas notika Hamburgā, Vācijā, Latvijas lidsabiedrības airBaltic maltīšu iepriekšpasūtīšanas sistēma tika pasludināta par Cabin Concept of the Year 2022 sudraba balvas ieguvēju, bet uzņēmuma nesen ieviestais SKY service pakalpojums uzvarēja Best for Onboard Technology kategorijā.
Zane Eglīte, airBaltic lidojumu pakalpojumu menedžere: “Mēs turpinām veidot mūsu lidojumu produktus un nebaidāmies no inovācijām, kas ļauj mums sasniegt labākos iespējamos rezultātus. Pasažieri var izvēlēties no plaša svaigi pagatavotu ēdienu klāsta gan pirms reisa, gan tā laikā. Tāpat mēs darām visu iespējamo, lai sniegtu personalizētu pakalpojumu pieredzi.”
Reklāma
Onboard Hospitality redakore Džūlija Bakstere (Julie Baxter): “Apsveicu visus balvu ieguvējus. Ir brīnišķīgi, ka pēc tik grūtiem laikiem aviācijas nozarē, mēs beidzot varam sanākt kopā, lai godinātu cilvēkus, radošumu un inovācijas, kas virza mūsu industriju uz priekšu. Ar lielu prieku organizējam šo nozares balvu ceremoniju, lai godinātu izcilību.”
2022 Onboard Hospitality Awards finālistus izvēlējās nozares ekspertu žūrija un tiešsaistes lasītāju balsojums, savukārt vērtētāji pēc dažādiem kritērijiem izvēlējās uzvarētājus un augstu novērtētos produktus.
airBaltic SKY Service ļauj pasažieriem izmantot savas mobilās ierīces, lai veiktu pasūtījumus no lidsabiedrības ēdienkartes un airBaltic Sky Shop, lai pārbaudītu lidsabiedrības aktuālos galamērķus un biļešu cenas, kā arī pieteiktos airBaltic Club lojalitātes programmai. Tāpat pasažieri var arī lasīt žurnālu Baltic Outlook un iedvesmojošo airBaltic Blog.
airBaltic piedāvā plašu maltīšu iepriekšpasūtīšanas sistēmu, kurā tiek piedāvāti vairāk nekā 70 svaigi pagatavoti ēdieni, kas līdz 24 stundām pirms izlidošanas jāpasūta www.airbaltic.com vai jāiegādājas ceļojumu aģentūrās. Papildus tam, reisiem, kas izlido no Rīgas, astoņu populārāko maltīšu izvēles ir pieejamas izlidošanas tiešsaistes reģistrēšanās laikā. airBaltic piedāvā dažādām īpašām uztura vai reliģiskām prasībām atbilstošus ēdienus, ieskaitot bezglutēna, zemu kaloriju, diabētiskus, zema holesterīna, jēlus, veģetārus un vegānus ēdienus.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.