«airBaltic» saņem PROS AI Inovatora balvu 2024

«airBaltic» saņem PROS AI Inovatora balvu 2024

Latvijas lidsabiedrība airBaltic ir saņēmusi AI Inovatora balvu 2024 (AI Innovator Award 2024), ko tai piešķīris nozarē vadošais ieņēmumu vadības un piedāvājumu un pasūtījumu risinājumu sniedzējs aviosabiedrībām – PROS. AI Inovatora balva tiek piešķirta vadošajiem uzņēmumiem, kas izmanto mākslīgo intelektu, lai optimizētu darbību un veicinātu sadarbību.

airBaltic komanda saņēma balvu par PROS mākslīgā intelekta atbalstītu dinamisko papildpakalpojumu cenu noteikšanas risinājumu, ko lidsabiedrība izmanto, lai automatizētu un optimizētu sēdvietu cenu noteikšanu tīmekļa vietnē.

airBaltic ieņēmumu pārvaldības vecākā viceprezidente Eva Plakane: “Mēs uzņēmumā airBaltic pievēršam uzmanību mākslīgajam intelektam un tā ieviešanai dažādos procesos, jo uzskatām, ka mūsdienu biznesa pasaule bez mākslīgā intelekta nav iedomājama. Esam integrējuši dažādas mākslīgā intelekta iespējas un rīkus savā darbā, lai uzlabotu efektivitāti un optimizētu procesus. PROS dinamiskais papildpakalpojumu cenu noteikšanas risinājums ir šīs apņemšanās piemērs.”

“Šis risinājums ir uzrādījis lieliskus rezultātus, ļaujot airBaltic attīstīties dinamiskā un konkurētspējīgā tirgus vidē. Mēs esam pateicīgi saviem partneriem PROS par sadarbību un atzinību šim veiksmīgajam projektam,” piebilda Plakane.

“airBaltic demonstrē inovatīvu pieeju, izmantojot tehnoloģijas un mūsdienīgus risinājumus," skaidro PROS ceļojumu nodaļas prezidents Surains Adjanthaja (Surain Adyanthaya). “Esam gandarīti piešķirt airBaltic PROS AI Inovatora balvu par īpaši veiksmīgu šī dinamisko papildpakalpojumu cenu noteikšanas rīka izmantošanu, kas ir pirmais šāda veida risinājums nozarē. Šī balva ir apliecinājums airBaltic apņēmībai inovāciju ieviešanā. Mēs apsveicam airBaltic ar šo atzinību un ceram uz turpmāku sadarbību.”

Izmantojot PROS risinājuma sniegtās automatizācijas un optimizācijas iespējas, airBaltic ir uzlabojusi cenu noteikšanas procesu sēdvietu piešķiršanai, samazinot manuālo darbu un līdz minimumam samazinot kļūdu skaitu.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 17.06.2024 Uz Babilona dārziem un Palangu Nikos Travel
Vasara pašā plaukumā. Dosimies baudīt ziedošos Babilona dārzus un vienmeŗ skaisto Palangu, 15.06.2024, cena 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 22.06.2024 Vasaras Saulgrieži Kocēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
21.jūnijā pl.21.00 Kokmuižas promenādē notiks “Vasaras Saulgrieži Kocēnos” kopā ar postfolkloras kopu “Rikši” un pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Tivata un Melnkalne  Karstais piedāvājuma Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69405913sec.