«airBaltic» papildina 2024./2025. gada ziemas sezonu ar jauniem maršrutiem no Rīgas

«airBaltic» papildina 2024./2025. gada ziemas sezonu ar jauniem maršrutiem no Rīgas

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka gaidāmajā ziemas sezonā uzsāks lidojumus trīs jaunos maršrutos no Rīgas uz Insbruku (Austrija), Hurgadu un Šarm eš Šeihu (Ēģipte), papildinot esošo lidojumu sarakstu.

Lidojumi uz Insbruku ir jaunums airBaltic maršrutu tīklā no Rīgas, un tie tiks veikti reizi nedēļā svētdienās, sākot no 22. decembra. Insbruka atrodas unikālā vietā netālu no tādiem slaveniem slēpošanas kūrortiem kā Santona, Išgla un Štubaja, kas piesaista ziemas sporta entuziastus un piedāvā plašas ceļošanas iespējas. Šis būs jau trešais airBaltic galamērķis Austrijā papildus Vīnei un Zalcburgai.

Lidojumus uz Hurgadu un Šarm eš Šeihu čarter lidojumu vietā tagad lidsabiedrība nodrošinās kā regulārus lidojumus divas reizes nedēļā. Pasažieri varēs iegādāties biļetes uz šiem galamērķiem tieši pie lidsabiedrības, izvēloties lidojumu Biznesa vai Ekonomiskajā klasē. Turklāt TezTour un airBaltic turpinās sadarbības lidojumos uz abām Ēģiptes pilsētām, piedāvājot ceļotājiem iespēju iepazīt Ēģiptes plašās pludmales, bagāto vēsturisko mantojumu, pasaules klases niršanas vietas un unikālos vietējos tirgus.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Turpinot izvērtēt tirgus tendences un pasažieru pieprasījumu, airBaltic ir apņēmusies paplašināt savu tīklu un uzlabot savienojamību. Esam apzinājuši iespēju paplašināt mūsu ziemas sezonas maršrutu tīklu, tam pievienojot jau trešo maršrutu uz Austriju, kas atrodas netālu no labākajiem slēpošanas kūrortiem, tādējādi nodrošinot ērtu piekļuvi ziemas sporta veidu un aktivitāšu cienītājiem. Turklāt mēs sāksim veikt regulārus lidojumus uz atpūtas galamērķiem Ēģiptē, piedāvājot klientiem iespēju baudīt siltos laikapstākļus, aukstajos ziemas mēnešos.”

“airBaltic joprojām ir vadošā lidsabiedrība reģionā, un, paplašinot savu tīklu ar jauniem maršrutiem ziemas sezonā, mēs vēlamies nostiprināt savas pozīcijas un ambīcijas attīstīties, uzlabojot savienojamību starp Baltiju un pārējo pasauli,” piebilda Gauss.

Biļetes abās pakalpojumu klasēs – Ekonomiskajā un Biznesa klasē – jau ir iespējams iegādāties lidsabiedrības mājaslapā www.airbaltic.com.

Gaidāmajā ziemas sezonā lidsabiedrība plāno uzsākt lidojumus kopumā sešos jaunos maršrutos no Baltijas valstīm – četros no Rīgas, vienā no Tallinas un vienā no Viļņas. Viens no šiem galamērķiem ir Madeira, kas ar Rīgu tiks savienota ar diviem lidojumiem nedēļā. Madeira ir unikāls galamērķis, kas piedāvā īpašu atpūtas pieredzi, pateicoties tās krāšņajām ainavām un satriecošajai dabai.

airBaltic visos lidojumos piedāvā gan Ekonomiskās klases, gan Biznesa klases biļetes. Biznesa klases pasažieri var baudīt pilna servisa pakalpojumu klāstu, tostarp prioritāru reģistrēšanos un iekāpšanu, sēdvietu lidmašīnas priekšā ar brīvu sēdvietu papildu privātumam, trīs kārtu gardēžu maltīti, neierobežotu dzērienu daudzumu un ātrāku izkāpšanu no lidmašīnas pēc ielidošanas.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Latvija
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66980505sec.