No biroja līdz lidmašīnai: Arvien vairāk «airBaltic» darbinieku kļūst par pilotiem

No biroja līdz lidmašīnai: Arvien vairāk «airBaltic» darbinieku kļūst par pilotiem

Latvijas lidsabiedrība airBaltic atklāj, ka aizvien vairāk darbinieku no dažādiem departamentiem ir izvēlējušies mainīt savu karjeras virzienu un īstenot sapni kļūt par pilotiem, uzsākot mācības airBaltic Pilotu akadēmijā. Pēdējo sešu gadu laikā gandrīz 30 darbinieki ir nomainījuši savas iepriekšējās darba vietas airBaltic birojā uz studijām Pilotu akadēmijā, atspoguļojot uzņēmuma apņemšanos atbalstīt iekšējos talantus un sekmēt karjeras attīstību lidsabiedrībā.

Šie darbinieki ir strādājuši dažādās nodaļās, tostarp IT, lidmašīnu apkalpes, Pilotu akadēmijas administrācijas, mārketinga, drošības, virszemes apkalpošanas, inženierijas, apkalpes darbadienas plānošanas un tehniskās apkopes nodaļās. No šiem darbiniekiem 24 ir no Latvijas un četri no ārvalstīm. Jāatzīmē, ka viņu vidū astoņas ir sievietes, veidojot 28% no šo pretendentu kopskaita.

No šiem 28 darbiniekiem, kuri piedalījušies apmācībās, 11 ir sekmīgi pabeiguši mācības un tagad aktīvi lido kā lidsabiedrības piloti. Turklāt pieci no viņiem ir kļuvuši par lidojumu, teorijas un simulatoru instruktoriem, apliecinot airBaltic darbinieku kompetenci un apņēmību.

airBaltic viceprezidente personālvadības jautājumos Alīna Aronberga norāda: “Kvalificēti un labi apmācīti profesionāļi ir jebkuras lidsabiedrības panākumu pamatā. Esam gandarīti, ka arvien vairāk darbinieku pieņem jaunus profesionālus izaicinājumus, uzsākot pilota karjeru. Šīs pārmaiņas norāda uz viņu centību un mūsu apņemšanos veicināt iekšējo mobilitāti, veicot darbinieku pārkvalifikāciju. Jau 28 darbinieki no dažādām nodaļām ir pārgājuši uz pilotu amatiem, tādējādi mēs stiprinām uzņēmuma izaugsmi, nodrošinot nepārtrauktus darbības panākumus un atspoguļojot mūsu inovatīvo pieeju talantu attīstībai.”

airBaltic Pilotu akadēmijā šobrīd studē 136 studenti. Vairums ir no Baltijas valstīm, taču pārstāvētas ir arī citas Eiropas Savienības valstis, to skaitā Dānija, Vācija, Francija, Somija, Spānija, Itālija, un citas. Līdz šim pēc absolvēšanas airBaltic jau kā darbinieki pievienojušies 99 studenti. Kopskaitā vairāk nekā 10% Pilotu akadēmijas studentu ir sievietes.

Vairāk informācijas par Pilotu akadēmiju: https://airbaltictraining.com/lv

airBaltic šobrīd nodarbina vairāk nekā 2 500 profesionāļus un turpina aktīvu jaunu darbinieku piesaistīšanu dažādās pozīcijās. Šobrīd lidsabiedrība piedāvā vairāk nekā 30 vakances, plānojot piesaistīt 100 jaunus talantus. airBaltic jau vairāku gadu garumā ir atzīta par labāko darba devēju dažādos nacionālos un starptautiskos pētījumos. Lai uzzinātu vairāk par darba iespējām airBaltic, lūdzu apmeklējiet https://careers.airbaltic.com/lv.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 19.07.2024 Pasaules rallija čempionāta KURZEMES POSMS Tukuma TIC
Piektdien, 19. jūlijā, ātrumposmi norisināsies Tukuma novadā, tai skaitā automašīnu parāde divreiz būs skatāma arī pašā pilsētā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.07.2024 - 20.07.2024 Mājas kafejnīca "Lāde" aicina ciemos! Bauskas TIC
Mājas kafejnīca "Lāde" aicina izbaudīt atmosfēru aizvadītā gadsimta noskaņās - gan telpās, gan ēdienkartē. | Skatīt vairāk
Atpūties Junior Suite 304 ar skatu uz Domu Dome Hotel
Atpūties Junior Suite 304. 🗝️ ar vannu un skatu uz Doma katedrāli. ✨ | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.07.2024 - 20.07.2024 DISKO NAKTS | Radi Tukku Magi pagalmā Tukuma TIC
Svētku lielās dejas plānojas TUKKU MAGI pagalmā Tukumā 20.jūlijā no pulksten 22:00! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5496459sec.