Rīgas lidostā jauns pakalpojums – sagaidīšanas un pavadīšanas serviss «Meet&Greet»

Rīgas lidostā jauns pakalpojums – sagaidīšanas un pavadīšanas serviss «Meet&Greet»

Rīgas lidostā izveidots jauns pakalpojums – sagaidīšanas un pavadīšanas serviss Meet&Greet, kas pasažieriem lidostas personāla pavadībā ļauj ātri un ērti nokļūt vajadzīgajā lidostas vietā, izmantot ātrās drošības pārbaudes līniju, saņemt atbalstu robežkontrolē un bagāžas pārvietošanai.

“Rīgas lidosta regulāri vērtē iespējas gan uzlabot esošo klientu servisu, gan attīstīt jaunus pakalpojumus, kas padarītu pasažieriem ierašanos un uzturēšanos lidostā pēc iespējas patīkamāku. Esam gandarīti, ka šovasar Rīgas lidosta ir saņēmusi nākamo Starptautiskās lidostu padomes ACI World klientu servisa akreditācijas līmeni, –  šīs akreditācijas būtisku daļu veido neatkarīgs klientu apmierinātības pētījums. Jaunais maksas sagaidīšanas un pavadīšanas serviss Meet&Greet, kas apliecina mūsu rūpes par pozitīvu pasažieru pieredzi lidostā, pasažieriem nozīmē papildu iespēju uzsākt savu ceļojumu pēc iespējas mierīgā un patīkamā gaisotnē,” skaidro RIX Rīgas lidostas Komerciālā departamenta direktore Vaiva Kirvelaite.

Lidostas personāls pasažieri vai ceļotāju grupu, kas ierodas uz izlidošanu un ir iegādājies sagaidīšanas un pavadīšanas servisu Meet&Greet, sagaidīs jau izlidošanas zālē,  un pavadīs līdz nepieciešamajam reģistrācijas galdiņam, nogādājot turp arī reģistrēto bagāžu. Tālāk ceļotājs tiks pavadīts uz ātro drošības pārbaudi un pēc tās – līdz pat paredzētajam izlidošanas sektoram. Nepieciešamības gadījumā tiks sniegts arī atbalsts robežkontrolē.

Ielidojošos pasažierus, kas iegādāsies sagaidīšanas un pavadīšanas pakalpojumu, RIX darbinieks sagaidīs pie lidmašīnas un pavadīs līdz pat automašīnai īstermiņa stāvvietā P1, nogādājot turp arī pasažiera reģistrēto bagāžu.

Ja pasažieris automašīnu būs novietojis ilgtermiņa stāvvietā un būs to norādījis, iegādājoties pakalpojumu, lidostas darbinieks noorganizēs arī transfēru uz un no termināļa.

Plašāka informācija par sagaidīšanas un pavadīšanas servisu Meet&Greet un tā iegādes iespējām pieejama RIX Rīgas lidostas mājaslapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.07.2024 - 19.07.2024 Svētku centrālā skatuve BRĪVĪBAS LAUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma svētku skaļā atklāšana notiks piektdienas - 19.jūlija vakarā no pulksten 19:00 pašā pilsētas centrā - Brīvības laukumā, | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS GAISA BALONU FESTIVĀLS 2024 Tukuma TIC
Kandavas gaisa balonu festivāls būs no 9.līdz 11.augustam. Precīzāka svētku programma vēl sekos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.07.2024 - 19.07.2024 Jelgavas TIC aicina uz vakara pastaigu Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
19.jūlijā pulksten 20 Jelgavas TIC aicina uz neparastu ekskursiju – vakara pastaigu “Jelgavas leģendas un stāsti” ar gidi Inu Jurģi | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.07.2024 - 20.07.2024 Lieluzvedums PRECĪBU TIRGUS ATKAL TUKUMĀ Tukuma TIC
2024. gada Tukuma svētku kulminācijas pasākums ir lieluzvedums "Precību tirgus atkal Tukumā". 20.jūlijā pulksten 22:00 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.50727296sec.