«airBaltic» piedāvā plašu savienojamību ar Itāliju - nodrošina lidojumus uz 9 galamērķiem

«airBaltic» piedāvā plašu savienojamību ar Itāliju - nodrošina lidojumus uz 9 galamērķiem

Latvijas lidsabiedrība airBaltic piedāvā plašu lidojumu tīklu uz Itāliju - vienu no lidsabiedrības lielākajiem tirgiem pēc galamērķu skaita. Šobrīd airBaltic nodrošina tiešos lidojumus uz deviņām Itālijas pilsētām.

Pilsētas, uz kurām airBaltic piedāvā tiešos lidojumus, ir Katānija, Milāna, Neapole, Olbija, Piza, Roma, Turīna, Venēcija un Verona. Plašais galamērķu klāsts nodrošina pasažieriem no Baltijas daudzveidīgas ceļošanas iespējas gan biznesa, gan atpūtas vajadzībām. Ceļotāji var iepazīt dinamiskas un daudzveidīgas pilsētas, kā arī baudīt krāšņo dabu visa gada garumā.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martins Gauss): "Gadu gaitā ir ievērojami pieaudzis pasažieru pieprasījums pēc lidojumiem uz Itāliju, un līdz ar to ir palielinājies arī airBaltic galamērķu skaits šajā valstī. Mēs esam turpinājuši paplašināt savu lidojumu tīklu, piedāvājot mūsu ceļotājiem ērtus tiešos lidojumus uz deviņām Itālijas pilsētām. airBaltic ir viens no lielākajiem savienojamības nodrošinātājiem uz Itāliju no Baltijas reģiona."

Lidsabiedrība šogad atzīmēja arī 20 gadus kopš tā veic tiešos lidojumus starp Rīgu un Milānu. Lidsabiedrība abas pilsētas savieno ar pieciem lidojumiem nedēļā, nodrošinot pasažieriem elastīgus lidojumu grafikus un plašas ceļošanas iespējas.

Pēdējo 15 gadu laikā airBaltic starp abām valstīm ir pārvadājusi vairāk nekā 2,1 miljonu pasažieru un veikusi vairāk nekā 20 tūkstošus lidojumu.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.07.2024 - 21.07.2024 Atpūties citādāk – izvēlies ALBĀNIJU! Latvia Tours
Nomaļotas smjilšu pludmales, garšīgi edieni, izdevīgas cenas, viesmīlīgi cilvēki un aizraujoša kultūra – viss Tevi gaida Albānijā! | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.07.2024 - 22.07.2024 Atklāj Liepājas burvību arī naktī! Liepājas reģiona TIB
Liepāja piedāvā plašu naktsmītņu klāstu no greznām pieczvaigžņu viesnīcām līdz izsmalcinātām biznesa naktsmītnēm un radoši pārveidotām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.07.2024 - 24.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.29167104sec.