Aviokompānija «SmartLynx Airlines Malta» kļūst par IATA biedru

Aviokompānija «SmartLynx Airlines Malta» kļūst par IATA biedru

Latvijā bāzētās aviokompānijas “SmartLynx Airlines” meitas uzņēmums "SmartLynx Airlines Malta"  oficiāli kļuvis par prestižās Starptautiskās Gaisa satiksmes asociācijas (IATA) biedru.

"SmartLynx Airlines Malta" kopš 2019. gada atrodas IATA darbības drošības standartu (IOSA) reģistrā un ir atbilstoši sertificēts.  Pievienošanās IATA globālajai kopienai apliecina lidsabiedrības atbilstību augstākajiem aviācijas nozares drošības un darbības kvalitātes standartiem.

"SmartLynx Airlines" izpilddirektors Edvins Demeņus: "Mums kā vieniem no pasaulē vadošajiem pilna servisa gaisa kuģu nomas pakalpojumu sniedzējiem ir svarīgi nepārtraukti pilnveidoties. Pievienošanās IATA kopienai ir nozīmīgs pagrieziena punkts aviokompānijai, kas paver jaunas sadarbības un attīstības iespējas visā pasaulē. Mums ir vairāk nekā 32 gadu pieredze aviācijā un esam gatavi sniegt savu ieguldījumu industrijas tālākā attīstībā, iesaistoties dažādās IATA iniciatīvās.”

Lai kļūtu par IATA biedru lidsabiedrībai ir jāatbilst IOSA standartiem, kas ir globālās aviokompāniju drošības pārvaldības etalons. 1945. gadā izveidotā IATA pašlaik apvieno 330 aviokompānijas vairāk nekā 120 valstīs. Asociācijas biedru sastāvā ir pasaules pasažieru un kravu pārvadājumu tirgus līderi, kuru veiktie lidojumi veido vairāk nekā 80% no visiem starptautiskajiem aviopārvadājumiem. Pievienojoties IATA tīklam, "SmartLynx Airlines Malta" kļūst par daļu no vispasaules kopienas, kas ir apņēmusies uzlabot aviācijas pakalpojumu efektivitāti, drošību un uzticamību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.07.2024 - 27.07.2024 Gida pakalpojumi Liepājā Liepājas reģiona TIB
Piedāvājam grupām iepazīt Liepāju un Karostu gida pavadībā. | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzinga Europcar
Iegūsti lielisku Pilna Servisa Līzinga piedāvajumu Nissan Qashqai bez pirmās iemaksas! | Skatīt vairāk
no 475 EUR
Džerbas sala - Vai Tu zini, kur tā ir? Estravel Latvia
Vai zini, cik skaista ir tā? // 7 naktis, viss iekļauts, lidojums no Minhenes // Pagarini vasaru! | Skatīt vairāk
no 582 EUR
3. augustā "Iepazīsti Sendvieti!"  TAKA
3. augustā pulksten 14.00 pie Dvietes muižas ēkas iepazīsim Sendvietes vērturi, apskatīsim noslēpumaino "Akāciju" pagrabu un baudīsim M. Fogelmanes | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20563197sec.