«airBaltic» jūlijā pārvadājusi vairāk nekā pusmiljonu pasažieru, jauni rekordi Igaunijā un Lietuvā

«airBaltic» jūlijā pārvadājusi vairāk nekā pusmiljonu pasažieru, jauni rekordi Igaunijā un Lietuvā

Latvijas lidsabiedrība airBaltic jūlijā turpina demonstrēt labus rezultātus, pārvadājot vairāk nekā pusmiljonu pasažieru – 560 200, kas ir par 9% vairāk nekā attiecīgajā mēnesī pērn. Iepriekšējā mēnesī airBaltic veica 4 550 lidojumus, kas ir par 6% vairāk nekā 2023. gada jūlijā. Turklāt jūlijā tika sasniegti jauni pārvadāto pasažieru rekordi airBaltic bāzēs Igaunijā un Lietuvā ar ievērojamu pieaugumu par 14% un 24%, reģistrējot attiecīgi 92 000 un 80 000 pasažieru. Abās bāzēs šis ir līdz šim augstākais jūlijā reģistrētais pārvadāto pasažieru skaits.

airBaltic operatīvās vadības direktors Pauls Cālītis: “Jūlijā airBaltic saglabāja labus darbības rādītājus, pārvadājot ievērojamu skaitu pasažieru un uzrādot jaunus rekordus mūsu mājas tirgos – Igaunijā un Lietuvā. Šogad veicot lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos, no kuriem 20 ir jauni maršruti, un sadarbībā ar 24 lidsabiedrībām, mēs turpinām piedāvāt labāko savienojamību starp Baltijas valstīm un pārējo pasauli. Gaidāmajā ziemas sezonā mēs plānojam uzsākt lidojumus sešos jaunos maršrutos no Baltijas valstīm – četros no Rīgas, vienā no Tallinas un vienā no Viļņas –, kas mūsu klientiem sniegs vēl plašākas atpūtas un biznesa ceļojumu iespējas.”

“Mēs turpinām izvērtēt tirgus dinamiku un pasažieru pieprasījumu, apsverot iespējas papildināt mūsu plašo galamērķu klāstu. Tādējādi airBaltic nostiprina savas pozīcijas kā vadošā un iecienītākā lidsabiedrība Baltijas valstīs,” piebilda Cālītis.

Turklāt jūlijā airBaltic sasniedza visu laiku augstāko vietu piepildījumu, proti, 88,8%, kas ir par 5,8 procentpunktiem vairāk nekā tajā pašā periodā pērn.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kalnu slēpošanas ceļojumu izpārdošana Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, 7 naktis viesnīcā, izvēlētā ēdināšana // Foto: Šveice - ziemas prieki vēsturoskos foto | Skatīt vairāk
no 659 EUR
Abgunstes muižas svētki  Zemgales Tūrisma asociācija
Ieplāno Abgunstes muižas tradicionālos muižas svētkus 18.augustā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.08.2024 - 10.08.2024 Atpūties par labāko cenu! Latvia Tours
Tieši tagad ir tavs lieliskais laiks noķert labus ceļojumu piedāvājumus par labām cenām. Izbaudi neaizmirstamus piedzīvojumus bez liekas naudas | Skatīt vairāk
no 345.00 EUR
Atlaides auto nomai Europcar
Dosies ceļojumā un nepieciešams iznomāt auto? Ieskaties www.europcar.lv, izvēlies auto, izvēlies "Maksāt tiešsaistē"un ietaupi līdz pat 15%! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17670703sec.