«airBaltic» paziņo septembra iecienītākos galamērķus no Rīgas

«airBaltic» paziņo septembra iecienītākos galamērķus no Rīgas

Latvijas lidsabiedrība airBaltic izziņo, ka pasažieru iecienītākie galamērķi šī gada septembrī no Rīgas ir Parīze, Kopenhāgena un Roma. Analizējot biļešu pārdošanu un ceļojumu tendences, lidsabiedrība ir noteikusi vairākus galamērķus, kas 2024. gada septembrī ir pieprasīti pasažieru vidū.

airBaltic no Rīgas uz Parīzi un Kopenhāgenu veic līdz diviem reisiem dienā un līdz sešiem reisiem nedēļā uz Romu. Papildus šiem galamērķiem starp iecienītākajiem airBaltic maršrutiem no Rīgas septembrī ir arī Vīne, Milāna, Londona un Amsterdama. Pasažieru galamērķu izvēle septembrī liecina par lielu interesi ceļot uz Itāliju un citiem galamērķiem Eiropā, kas piedāvā gan atpūtas, gan biznesa ceļojumu iespējas.

Turklāt airBaltic šogad veic lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos, no kuriem 20 ir jauni maršruti, un sadarbībā ar 24 lidsabiedrībām, airBaltic turpina piedāvāt labāko savienojamību starp Baltijas valstīm un pārējo pasauli. Gaidāmajā ziemas sezonā lidsabiedrība plāno uzsākt lidojumus sešos jaunos maršrutos no Baltijas valstīm – no Rīgas uz Madeiru, Insbruku, Šarm eš Šeihu un Hurgadu, no Tallinas uz Kitili un no Viļņas uz Oslo (Torpa), kas airBaltic klientiem sniegs vēl plašākas atpūtas un biznesa ceļojumu iespējas. Tādējādi airBaltic nostiprina savas pozīcijas kā vadošā un iecienītākā lidsabiedrība Baltijas valstīs.

airBaltic visos lidojumos piedāvā gan Ekonomiskās, gan Biznesa klases biļetes. Biznesa klases pasažieri var baudīt pilna servisa pakalpojumu klāstu, tostarp prioritāru reģistrēšanos un iekāpšanu, sēdvietu lidmašīnas priekšā ar brīvu sēdvietu papildu privātumam, trīs kārtu gardēžu maltīti, neierobežotu dzērienu daudzumu un ātrāku izkāpšanu no lidmašīnas pēc ielidošanas.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.07.2024 - 10.08.2024 IGO Cepļa koncerti augustā! Bauskas TIC
Ielīkojies, kādi koncerti baudāmi Igo Mūzikas un mākslas Centrā CEPLIS augusta mēnesī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.08.2024 - 10.08.2024 Bauskas TASTE 2024 Īpašie piedāvājumi Bauskas TIC
Bauskas novada tūrisma pakalpojuma sniedzēji sagatavojuši īpašos piedāvājumus, kuri bagātinās Tavu viesošanos festivāla dienās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.07.2024 - 10.08.2024 Vasaras festivāls Bauska TASTE 2024 Bauskas TIC
Vasaras vērienīgākais notikums Bauskā – mūzikas festivāls “Bauska TASTE 2024” | Skatīt vairāk
Grobiņā ātrākais moto pasākums šogad Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
“Street Race” - ātruma braucienu paraugdemonstrējumi. Tajos aicināts piedalīties ikviens motobraucējs ar savu spēkratu. Bikini Bike Wash, ballīte, | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.564363sec.