airBaltic atklāj Tehnisko akadēmiju

airBaltic atklāj Tehnisko akadēmiju

2024. gada 29. augustā, Latvijas lidsabiedrība airBaltic svinīgā ceremonijā, kurā piedalījās jaunie studenti, viņu ģimenes, kā arī airBaltic, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) un Liepājas Valsts tehnikuma (LVT) pārstāvji, oficiāli atklāja Tehnisko akadēmiju. Akadēmijas trīs specializētajās programmās uzņemti pirmie 57 studenti, kuri uzsāks studijas, lai kļūtu par profesionāliem lidmašīnu tehniķiem. Atklāšanas ceremonija notika lidsabiedrības tehniskajā angārā, kas atrodas RIX Rīgas Lidostas teritorijā.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Jaunās Tehniskās akadēmijas atklāšana ir nozīmīga ne tikai airBaltic, bet arī Baltijas reģionam kopumā. Šī iniciatīva nodrošinās studentiem augsta līmeņa tehnisko izglītību un profesionālās prasmes, sagatavojot viņus veiksmīgai karjerai aviācijas nozarē. Kvalificēti un labi apmācīti profesionāļi ir jebkuras lidsabiedrības panākumu pamatā, tāpēc mēs nepārtraukti ieguldām mūsu komandas attīstībā, nodrošinot, ka airBaltic uztur visaugstākos standartus ar labākajiem profesionāļiem un inovatīviem tehnoloģiskiem risinājumiem tehniskās apkopes jomā.”

“Studiju laikā studentiem iesaku maksimāli izmantot katru iespēju. Laiks, ko pavadīsiet Tehniskajā akadēmijā, sniegs jums praktiskas zināšanas, kā arī iemācīs sastrādāties komandā. Pieņemiet izaicinājumus ar zinātkāri, jo tie palīdzēs veicināt jūsu nākotnes panākumus aviācijas nozarē,” piebilda Gauss.

airBaltic Tehniskā akadēmija, kura atrodas Rīgā un Liepājā, piedāvā praktiskas apmācības, kas koncentrējas uz moderno Airbus A220-300 lidmašīnu apkopi. Akadēmija atbalsta airBaltic mērķi līdz 2030. gadam pieņemt darbā un apmācīt gandrīz 400 jaunus aviācijas tehniskās apkopes speciālistus. Akadēmija ar trīs specializētām programmām nodrošina bezmaksas izglītību, iespēju apvienot darbu ar studijām, kā arī garantētu darbu augsti kvalificētā profesijā. Tehniskās akadēmijas atklāšana iezīmē papildu soli airBaltic sadarbībai ar citām augstskolām, nodrošinot prakses un mācību iespējas un ir lielisks papildinājums mūsu iekšējām tehniskās apmācības programmām jaunajiem speciālistiem.

airBaltic Tehniskās akadēmijas programmu apraksts:

•    RTU airBaltic programma: Apmaksātas pilna laika klātienes studijas sadarbībā ar Rīgas Tehnisko universitāti. Dalībnieki iegūs profesionālo bakalaura grādu programmā Aviācijas transports un kļūs par sertificētu gaisa kuģu tehniķi, iegūstot EASA Part-66 sertifikātu. Finansiālās priekšrocības iekļauj pilnu atalgojumu un visaptverošas nozares priekšrocības. Visus mācību un apmācības izdevumus sedz airBaltic.

•    LVT airBaltic programma: Apmaksātas pilna laika klātienes mācības sadarbībā ar Liepājas Valsts tehnikumu. Studenti iegūst vidējo profesionālo izglītību un turpina mācības zem airBaltic spārna, lai iegūtu EASA Part-66 sertifikātu un kļūtu par gaisa kuģu tehniķi. LVT ir viena no modernākajām profesionālās izglītības iestādēm Kurzemes reģionā. Atalgojums un unikālas nozares priekšrocības ir garantētas jau pēc pirmā kursa. Mācību izdevumi tiek segti no valsts budžeta līdzekļiem (mācības LVT) un airBaltic.

•    Mehāniķu programma: Jau no pirmās dienas dalībnieki saņem apmaksātas apmācības un darbu, strādājot, lai iegūtu EASA Part-66 sertifikātu kā sertificēti B1 un B2 līmeņa tehniķi. Šī programma ir pielāgota personām ar labām tehniskajām prasmēm, piedāvājot pilnu atalgojumu, visaptverošu apdrošināšanu un unikālas nozares priekšrocības, ko finansē airBaltic.

Jaunā Tehniskā akadēmija papildinās jau esošo airBaltic Training mācību programmu klāstu, kas iekļauj Pilotu akadēmiju, tehniskās apkopes apmācības, lidojumu apkalpes apmācības, salona apkalpes apmācības, virszemes personāla apmācības, instruktoru apmācības un citas. Atlases process studijām Tehniskajā akadēmijā tiek plānots katru gadu. Sīkāka informācija ir pieejama šeit: https://careers.airbaltic.com/lv/tehniska-akademija.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.08.2024 - 08.09.2024 Zaubes savvaļas kulinārais festivāls Cēsu TIC
7.septembrī dodies uz Zaubi, kur gaidāma sēņu izstāde, dažādas ar sēnēm saistītas radošās darbnīcas, tirdziņš, aktivitātes lieliem un maziem un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.08.2024 - 02.09.2024 "Uz Tobāgo!" Aizkrauklē Aizkraukles novada TIC
27.augusta vakarā ikvienam interesentam būs lieliska iespēja baudīt traģikomisko dziesmu spēli “Tobāgo”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.08.2024 - 07.09.2024 Andrejs Osokins Robertam Šūmanim Tukuma TIC
Aicinām uz pasaulē pieprasītā latviešu pianista Andreja Osokina koncertu Kalnmuižas pilī 7.septembrī pulksten 19:00 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.08.2024 - 04.09.2024 Šīs sezonas pēdējā tikšanās TM Open Stage  Tukuma TIC
Šīs sezonas pēdējā tikšanās TM Open Stage ciklā 4.septembrī pulksten 19:00. ​ TM Open Stage - atvērtā skatuve ikvienam | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09035897sec.