«airBaltic» paplašina galamērķu klāstu četros jaunos maršrutos no Rīgas

«airBaltic» paplašina galamērķu klāstu četros jaunos maršrutos no Rīgas

Latvijas lidsabiedrība airBaltic turpina paplašināt maršrutu tīklu, uzsākot lidojumus no Rīgas uz četriem jauniem galamērķiem – Klužu-Napoku (Rumānija), Mikonu (Grieķija), Žešovu (Polija) un Stavangeru (Norvēģija). Jaunie galamērķi sniedz klientiem plašas ceļošanas iespējas, piedāvājot atpūtas, biznesa un tālāku savienojumu vajadzības. Turklāt airBaltic plāno uzsākt lidojumus piecos jaunos maršrutos no Tallinas un septiņos no Viļņas, tādējādi kopumā no Baltijas valstīm piedāvājot lidojumus 16 jaunos maršrutos.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “airBaltic ir galvenais savienojumu nodrošinātājs Latvijai un visam Baltijas reģionam. Līdz ar lidojumu uzsākšanu četros jaunos galamērķos no Rīgas un kopumā 16 jaunos maršrutos, mēs turpinām nostiprināt savas pozīcijas kā vadošā un iecienītākā lidsabiedrība Baltijas valstīs. Mikona ir lieliska sala, kas sniedz iespējas baudīt atpūtu pie dabas. Kluža-Napoka ir piemērota vieta, no kuras tālāk iepazīt Transilvāniju, savukārt, Stavangera sniedz iespējas apciemot draugus un ģimeni. Turklāt, Žešova Polijā ir nozīmīgs galamērķis, kas nodrošina dažādas savienojumu iespējas ar Ukrainu.”

“Mēs pateicamies mūsu vietējiem un starptautiskajiem partneriem par atbalstu airBaltic izaugsmē šo gadu laikā un ceram turpināt veiksmīgu sadarbību arī nākotnē,” piebilda Gauss.

Biļetes abās pakalpojumu klasēs – Ekonomiskajā un Biznesa klasē – jau iespējams iegādāties uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

Tikmēr airBaltic no Viļņas plāno uzsākt tiešos lidojumus uz Ivisu (Spānija), kas ir pazīstama ar gleznainajām pludmalēm un piedāvā plašas atpūtas ceļošanas iespējas. Lidojumu laiki jaunajam galamērķim ir pielāgoti tā, lai tie atbilstu airBaltic reisam starp Rīgu un Viļņu, nodrošinot ērtas savienojumu iespējas no Latvijas.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Baltijas vīnogas 2024 Bauskas TIC
Savas izaudzētās ogas izrādīs lielākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas vīnogu audzētāji. Visi interesenti laipni aicināti Bauskas pils pagalmā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.08.2024 - 07.09.2024 "Ciere" un Zemgales dižtirgus Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Rātslaukumā norisināsies lielais ZemgalesDižtirgus, savukārt no plkst. 20.00 līdz plkst. 24.00 visi aicināti apmeklēt "Cieri"- nesteidzīgu | Skatīt vairāk
Apceļo Tukuma puses pilis! Tukuma TIC
No 1. jūnija līdz 26. oktobrim visā Latvijā norisinās akcija “Apceļo Latvijas pilis un muižas 2024”, kurā piedalās arī Durbes pils un Tukuma Pils | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.08.2024 - 07.09.2024 Aicina uz "Pļaujas svētkiem" Bauskas TIC
Tradicionālie “Pļaujas svētki” Ausekļu dzirnavās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85005999sec.