«airBaltic» ieceļ Daini Bērziņu par jauno informācijas tehnoloģiju direktoru

«airBaltic» ieceļ Daini Bērziņu par jauno informācijas tehnoloģiju direktoru

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka Dainis Bērziņš iecelts par jauno informācijas tehnoloģiju direktoru. Bērziņš būs atbildīgs par lidsabiedrības IT stratēģijas vadību, digitālās transformācijas uzraudzību, informācijas un datu pārvaldību, kā arī klientu pieredzes uzlabošanu, izmantojot inovatīvus tehnoloģiju risinājumus.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Esam gandarīti sveikt Daini Bērziņu airBaltic komandā! Dainis ir pieredzējis IT profesionālis ar lielu pieredzi digitālās transformācijas un IT vadības jomā. Informācijas tehnoloģiju direktors nodrošina stratēģisko vadību, virza digitālo transformāciju, uzlabo darbības efektivitāti, kā arī nodrošina stabilu datu pārvaldību un kiberdrošību. Esam pārliecināti, ka viņa vadībā mūsu IT stratēģija virzīsies uz priekšu, nodrošinot klientiem ērtu un vienkāršu pieredzi.”

“Bērziņa uzkrātā pieredze sarežģītu IT projektu un digitālo iniciatīvu veiksmīgā vadīšanā lieliski saskan ar mūsu izaugsmes un tehnoloģiskās attīstības vīziju,” piebilda Gauss.

Dainis Bērziņš pievienojas airBaltic ar plašu pieredzi IT nozarē. Viņš ir vadījis Baltijas IT organizāciju uzņēmumā Rimi Baltic, kur viņam bija izšķiroša loma uzņēmuma virzībā uz lielāku digitalizāciju un pārliecinošas klientu pieredzes radīšanu.

Pirms pievienošanās Rimi Baltic Bērziņš ieņēma vairākus nozīmīgus amatus, tostarp bijis IT pārvaldes vadītājs Swedbank, kur viņš bija atbildīgs par IT pārvaldi Zviedrijā un Baltijā, kā arī ieņēmis vairākus citus IT vadības amatus Swedbank un Siemens IT Solutions and Services nodaļas direktora amatu. Viņš ir strādājis arī Erskine Management Consultancy, aquila, Result, Hansabanka un PricewaterhouseCoopers.

Bērziņš ir ieguvis maģistra grādu informācijas sistēmās un vadībā Ņujorkas Universitātes Sterna biznesa skolā, kur viņš ieguva arī digitālās ekonomikas iniciatīvas sertifikātu (1999.-2001. gads). Viņš ir pabeidzis bakalaura studijas UCL, iegūstot inženierzinātņu bakalaura grādu elektronikas inženierijā ar datorzinātnēm (1990.-1993. gads).

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.09.2024 - 10.09.2024 Ar klasi uz Pļaviņām! Aizkraukles novada TIC
Skola - tā nav tikai mācīšanās skolas solā. Skola - tās ir neaizmirstamas, kopīgas atmiņas par aizraujošiem piedzīvojumiem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.08.2024 - 07.09.2024 Bānītim 121 Alūksnes TIC
7. Septembrī aicinām visus uz Alūksni- uz īpašu notikumu- šaursliežu vilciens, ko mīļi dēvējam par Bānīti, svinēs savu 121 gada jubileju! | Skatīt vairāk
Apceļo Tukuma puses pilis! Tukuma TIC
No 1. jūnija līdz 26. oktobrim visā Latvijā norisinās akcija “Apceļo Latvijas pilis un muižas 2024”, kurā piedalās arī Durbes pils un Tukuma Pils | Skatīt vairāk
VĀCIETIS. ZIEDONIS. JAKOVĻEVS  Tukuma TIC
15.septembrī pulksten 16:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izskanēs īpaša programma - "VĀCIETIS. ZIEDONIS. JAKOVĻEVS". | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.4118731sec.