«airBaltic» palielina lidojumu biežumu astoņos maršrutos no Rīgas

«airBaltic» palielina lidojumu biežumu astoņos maršrutos no Rīgas

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka, analizējot pieaugošo pasažieru pieprasījumu, nākamajā vasaras sezonā palielinās lidojumu biežumu astoņos esošajos maršrutos no Rīgas – uz Billundu, Bukaresti, Kopenhāgenu, Larnaku, Oslo, Porto, Stokholmu un Tamperi. Uzlabotais lidojumu grafiks nodrošinās lielāku elastību un ērtības pasažieriem, kas ceļo uz Rīgu un no tās, piedāvājot plašākas iespējas un labāku savienojamību ar dažādiem galamērķiem.

airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vecākais viceprezidents Tomass Ramdāls (Thomas Ramdahl): “Papildus nesenajam paziņojumam par lidojumu uzsākšanu 16 jaunos maršrutos no Baltijas valstīm 2025. gada vasaras sezonā, mēs palielinām lidojumu biežumu astoņos jau esošajos maršrutos no Rīgas. Mūsu apņemšanās ir nodrošināt saviem klientiem plašākas ceļošanas iespējas atpūtas un biznesa vajadzībām, kā arī savienojumu iespējas tālākiem lidojumiem. Papildu lidojumu ieviešana ir risinājums pieaugošajam pieprasījumam, ko esam novērojuši. Mēs esam gandarīti, ka varam piedāvāt mūsu pasažieriem vēl ērtākus veidus, kā sasniegt izvēlētos galamērķus.”

“Turklāt mūsu izaugsme turpinās arī Igaunijā un Lietuvā, jo mēs ieviešam jaunus galamērķus un palielinām lidojumu biežumu dažādos esošajos maršrutos no Tallinas un Viļņas. Tādējādi apliecinām, ka esam vadošā un visiecienītākā lidsabiedrība Baltijas valstīs," piebilda Ramdāls.

airBaltic ir paziņojusi par plāniem uzsākt lidojumus 16 jaunos maršrutos no Baltijas valstīm – četros no Rīgas, piecos no Tallinas un septiņos no Viļņas. Starp jaunajiem maršrutiem ir tādi galamērķi kā Mikona, Kluža-Napoka, Stavangere, Ivisa, Žešova un citi.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.08.2024 - 08.09.2024 Desmitie Kokmuižas svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
7.septembrī no plkst.12.00 Kocēnos notiks jau desmitie Kokmuižas svētki – dzīres! | Skatīt vairāk
Dominikāna. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Puntakana no Barselonas vai Madrides // Septembris - Maijs // Aviobiļešu akcija | Skatīt vairāk
no 429 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.09.2024 - 07.09.2024 Latvijas jauniešu galvaspilsētu Liepājas reģiona TIB
Liepāja 2025. gadā atkārtoti kļūs par Latvijas jauniešu galvaspilsētu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28469992sec.