«airBaltic» atsāk lidojumus uz Telavivu; riski jāizvērtē pasažieriem pašiem

«airBaltic» atsāk lidojumus uz Telavivu; riski jāizvērtē pasažieriem pašiem

Lidsabiedrība “airBaltic” ar 2024. gada 17. septembri atsāk tiešos lidojumus no Rīgas uz Telavivu Izraēlā, taču atgādinot, ka katra paša pasažiera atbildība ir izvērtēt savu ceļojuma maršrutu un attiecīgi ņemt vērā konkrētajā valstī esošo situāciju, ievērot valstī esošos likumus un sekot attiecīgās valsts atbildīgo institūciju drošības rekomendācijām.

“Šobrīd lidojumi starp Rīgu un Telavivu ir atcelti vēl līdz 15. septembrim ieskaitot, bet vienlaikus varu apstiprināt, ka, sākot no 17. septembra, “airBaltic” atsāks dienas laika lidojumus no Rīgas uz Telavivu,” Travelnews.lv informē “airBaltic”.

“”airBaltic” nepārtraukti izvērtē aktuālo situāciju Izraēlā, ievērojot Latvijas varasiestāžu un starptautisko institūciju, tostarp apdrošinātāju, izdotās rekomendācijas un prasības. Lidsabiedrība uztur ciešus kontaktus ar valsts un starptautiskajām iestādēm, vērtējot iespējamos riskus lidojumiem uz Izraēlu.

Ņemot vērā drošības situācijas Izraēlā uzlabošanos, lidojumi šajā maršrutā pašreiz ir iespējami. Turklāt “airBaltic” šobrīd veic izmaiņas lidojumu sarakstā, pārkārtojot reisus uz rīta un pēcpusdienas stundām, kas tādējādi kalpo kā papildu drošības apstāklis,” norāda lidsabiedrība.

Tai pat laikā lidsabiedrība atgādina, ka tās galvenā prioritāte ir pasažieru, darbinieku un lidojumu drošība. “Tā kā drošības situācija Izraēlā var būt mainīga, saglabājam elastību un esam gatavi nepieciešamības gadījumā lidojumu grafiku mainīt. Attiecīgi pastāv iespējamība vajadzības gadījumā reisus atkal atcelt.

Katra paša pasažiera atbildība ir izvērtēt savu ceļojuma maršrutu un attiecīgi ņemt vērā konkrētajā valstī esošo situāciju, ievērot valstī esošos likumus un sekot attiecīgās valsts atbildīgo institūciju drošības rekomendācijām,” vēsta uzņēmums.

"airBaltic" pārtrauca lidojumus uz Izraēlu 2024. gada augustā drošības apsvērumu dēļ.

Jāatgādina, ka vairākas lidsabiedrības, tostarp Vācijas nacionālā lidsabiedrība "Lufthansa", ir paziņojuša, ka atsāk nodrošināt regulāru aviosatiksmi ar Izraēlu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.09.2024 - 10.09.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Slēpošanas ceļojumu izpārdošana! ⛷️ Latvia Tours
Itālijas, Francijas un Austrijas slēpošanas kūrorti tikai no 559€/pers.!​😍 ATLAIDES pacēlāja kartēm (ski pass) Francijas slēpošanas kūrortos! | Skatīt vairāk
no 559.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.08.2024 - 14.09.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.25612402sec.