«airBaltic» uzsāk gada lielāko biļešu izpārdošanu

«airBaltic» uzsāk gada lielāko biļešu izpārdošanu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo par savu lielāko biļešu izpārdošanu VISĶERŠANA, piedāvājot 700 tūkstoši biļešu. Izpārdošana sāksies 11. septembrī plkst. 00.00 (pēc Rīgas laika). No 2024. gada 11. septembra līdz 22. septembrim biļetēm uz visiem 2024. un 2025. gada airBaltic galamērķiem noteiktas piecas fiksētas cenas*, sākot no 17, 27, 37, 57 un 77 eiro. Ceļošanas periods iegādātajām biļetēm akcijas laikā ir noteikts no 2024. gada 1. novembra līdz 2025. gada 31. augustam.

Pirmo reizi VISĶERŠANĀ iekļautas BUSINESS Light biļetes. Biznesa klases pasažieri var baudīt pilna servisa pakalpojumu klāstu, tostarp prioritāru reģistrēšanos un iekāpšanu, sēdvietu lidmašīnas priekšā ar brīvu sēdvietu papildu privātumam, trīs kārtu gardēžu maltīti, neierobežotu dzērienu daudzumu un ātrāku izkāpšanu no lidmašīnas pēc ielidošanas.

Biļetes visos šajos maršrutos būs pieejamas lidsabiedrības vietnē: www.airbaltic.com.

airBaltic nesen paziņoja par plāniem uzsākt lidojumus 16 jaunos maršrutos no Baltijas valstīm – četros no Rīgas, piecos no Tallinas un septiņos no Viļņas. Starp jaunajiem maršrutiem ir tādi galamērķi kā Mikona, Kluža-Napoka, Stavangere, Ivisa, Žešova un citi. Tie piedāvā klientiem plašas ceļošanas iespējas atpūtas un biznesa vajadzībām, kā arī savienojumu iespējas tālākiem lidojumiem. Turklāt lidsabiedrība plāno palielināt lidojumu biežumu astoņos esošajos maršrutos no Rīgas, četros no Tallinas un četros no Viļņas.

Lidsabiedrība veic lidojumus uz vairāk nekā 80 galamērķiem visā Eiropā, piedāvājot dažādas ceļošanas iespējas, tostarp atpūtu pilsētās, pludmalēs, pie dabas, kā arī slēpošanas ceļojumus, tādējādi nodrošinot klientiem daudzveidīgu galamērķu klāstu. Starp populārākajiem airBaltic maršrutiem šogad ir Parīze, Roma, Milāna, Dubaija, Vīne, Lisabona, Tenerife un Kopenhāgena, kas atspoguļo lielu interesi par ceļojumiem gan atpūtas, gan biznesa vajadzībām.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

*Biļetes par šādām cenām attiecas uz biļetēm vienā virzienā, un to skaits ir ierobežots. Nodokļi iekļauti cenā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.09.2024 - 21.09.2024 Latvijas Orientēšanās nakts 2024 Valmierā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
20. septembrī norisināsies lielākais gada orientēšanās pasākums ikvienam sagatavotības līmenim – Latvijas Orientēšanās nakts 2024. Aicinām uz | Skatīt vairāk
Svinam svētkus kopā! Burzma
Garšu un notikumu telpa Burzma-ēdienu halle Rīgā ar terasi. Brokastis, pusdienu piedāvājums, kafija, dzērieni, vakariņas baudīšanai restorānā vai... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12231612sec.