Augustā «airBaltic» pārvadāto pasažieru skaits pieaudzis par 13% un sasniegts noslodzes rekords

Augustā «airBaltic» pārvadāto pasažieru skaits pieaudzis par 13% un sasniegts noslodzes rekords

Latvijas lidsabiedrība airBaltic turpina uzrādīt labus darbības rezultātus, pieaugot pasažieru skaitam un sasniedzot noslodzes rekordu. Augustā lidsabiedrība pārvadāja vairāk nekā pusmiljonu pasažieru, kas ir par 13% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn. Kopumā airBaltic šajā mēnesī veica 4 510 lidojumus, kas ir par 6% vairāk nekā 2023. gada augustā. Tāpat airBaltic augustā sasniedza visu laiku augstāko noslodzes koeficientu, proti, 89,8%, kas ir par 6,6 procentpunktiem vairāk nekā tajā pašā periodā pirms gada.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Šī vasara ir bijusi dinamiska – pasažieru skaita pieaugums un mūsu rekordi apliecina airBaltic panākumus. Redzam arvien pieaugošu pieprasījumu pēc mūsu jaunajiem galamērķiem, kas atspoguļo pasažieru interesi un uzticību mūsu pakalpojumiem. Mēs esam saglabājuši augstu darbības efektivitāti un turpinām paplašināt savu maršrutu tīklu. Nākamajā vasaras sezonā plānojam uzsākt lidojumus 16 jaunos maršrutos no Baltijas valstīm – četros no Rīgas, piecos no Tallinas un septiņos no Viļņas. airBaltic ir galvenais savienojumu nodrošinātājs Baltijas reģionā, un, paplašinot maršrutus, mēs turpinām stiprināt savas pozīcijas kā vadošā un iecienītākā lidsabiedrība šajā reģionā.”

Papildus tam augustā airBaltic bāzēs Igaunijā un Lietuvā uzrādījusi jaunus pasažieru un lidojumu rekordus, pārvadāto pasažieru skaitam pieaugot attiecīgi par 20% un 26%, bet veikto lidojumu skaitam palielinoties attiecīgi par 17% un 21%. Šie ir līdz šim visu laiku lielākie pārvadāto pasažieru un veikto lidojumu rādītāji augustā abās bāzēs.

airBaltic nesen paziņoja par plāniem uzsākt lidojumus 16 jaunos maršrutos no Baltijas valstīm – četros no Rīgas, piecos no Tallinas un septiņos no Viļņas. Starp jaunajiem maršrutiem ir tādi galamērķi kā Mikona, Kluža-Napoka, Stavangere, Ivisa, Žešova un citi. Tie piedāvā klientiem plašas ceļošanas iespējas atpūtas un biznesa vajadzībām, kā arī savienojumu iespējas tālākiem lidojumiem. Turklāt lidsabiedrība plāno palielināt lidojumu biežumu astoņos esošajos maršrutos no Rīgas, četros no Tallinas un četros no Viļņas.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.09.2024 - 19.09.2024 ATPŪTA TENERIFĒ Atlantic Travel
SOL TENEFIFE 4* ✈️22/10 uz 7 naktīm: | Skatīt vairāk
no 1175 EUR
Jauni konceptuālie apartamenti Rēzeknē Rēzeknes pilsētas TIC
OLD BELIEVERS APARTMENT Rēzeknē - papildus dzīvošanai mājīgā atmosfērā viesi var iepazīties ar unikālām Latgales vecticībnieku tradīcijām. | Skatīt vairāk
Visķeršana ir klāt! SKY24.LV
Līdz 22.09. // vietu skaits ierobežots // Ekonomiskā klase un Business Light! // Ieplānojiet atvaļinājumu | Skatīt vairāk
no 59 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.08.2024 - 18.09.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.04931808sec.