«airBaltic» un «Lufthansa Group» paplašina lidmašīnu iznomāšanas sadarbību

«airBaltic» un «Lufthansa Group» paplašina lidmašīnu iznomāšanas sadarbību

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paplašina sadarbību ar Lufthansa Group uz nākamajiem trīs gadiem, iznomājot uzņēmumam savas lidmašīnas wetlease vienošanās ietvaros. Noslēgtā vienošanās stāsies spēkā no 2025. gada vasaras sezonas, paredzot, ka airBaltic veiks lidojumus Lufthansa Group vārdā.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Pēdējo gadu laikā lidmašīnu iznomāšana ir kļuvusi par būtisku airBaltic biznesa un izaugsmes stratēģiju, veiksmīgi papildinot mūsu regulāros lidojums no esošajām bāzēm un iegūstot starptautisku novērtējumu. Šo panākumu pamatā ir mūsu modernā lidmašīnu flote ar viena tipa Airbus A220-300 lidmašīnām, kā arī augstās kvalitātes serviss, kuru mūsu apkalpe nodrošina lidojuma laikā.”

“Šī sadarbība ir apliecinājums tam, ka airBaltic sniegto pakalpojumu augsti novērtē tāds starptautiski atpazīstams un atzīts zīmols kā Lufthansa Group, un mēs ceram uz veiksmīgu sadarbību arī turpmāk,” piebilda Gauss.

Līgums paredz trīs gadu sadarbību, kuras laikā līdz 21 airBaltic A220-300 lidmašīnai izpildīs lidojumus Lufthansa Group vārdā tās maršrutu tīklā.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.09.2024 - 18.09.2024 Skaistuma un veselības tūre uz Narvu Nikos Travel
Unikāla autortūre tiem, kuri vēlas notievēt, uzlabot veselību, atbrīvoties no stresa un uzzināt, kā vingrot mājās un saglabāt iegūtos rezultātus. | Skatīt vairāk
763 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.09.2024 - 15.09.2024 Drosmes skrējiens Liepājas reģiona TIB
15. septembrī, Liepājas stadionā “Daugava” tiks dots starts piedzīvojumu un izturības pasākumu sērijas – “Drosmes skrējiens” sezonas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.09.2024 - 20.09.2024 Turcija: 7 naktis+viss iekļauts tikai 300€ AirGuru
VĒLIES PAGARINĀT VASARU? Šie pēdējā brīža piedāvājumi ir tev! | Skatīt vairāk
“Apvedceļš” un Masaki Nakagava Rūjienā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
27. septembrī 19.00 Rūjienas Kultūras namā norisināsies koncerts, kurā piedalīsies ar grupa “Apvedceļš” un mūziķis Masaki Nakagava (Japāna). | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4089911sec.