Uzzini, kuri ir «airBaltic» VISĶERŠANAS populārākie galamērķi

Uzzini, kuri ir «airBaltic» VISĶERŠANAS populārākie galamērķi

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo VISĶERŠANAS jeb gada lielākās biļešu izpārdošanas populārākos galamērķus, kurus pasažieri ir iecienījuši. Analizējot biļešu pārdošanas rezultātus, noskaidrots, ka šobrīd starp populārākajiem galamērķiem ir Tenerife, Vīne, Roma, Malaga, Londona, Prāga, Tivata, Dubaija, Minhene un Barselona. Rezultāti liecina, ka pasažieri izvēlās atpūtu pilsētās, pludmalēs, pie dabas, kā arī slēpošanas galamērķus. Tāpat tiek izvēlēti galamērķi biznesa braucieniem, kas nodrošina savienojumu iespējas arī tālākiem lidojumiem.

VISĶERŠANAS laikā airBaltic piedāvā kopumā 700 tūkstošus biļešu par piecām fiksētām cenām* uz visiem 2024. un 2025. gada lidsabiedrības galamērķiem. Gada lielākā biļešu izpārdošana turpinās līdz 2024. gada 22. septembrim, un ceļošanas periods akcijā iegādātajām biļetēm ir noteikts no 2024. gada 1. novembra līdz 2025. gada 31. augustam.

airBaltic šogad plāno uzsākt tiešos lidojumus no Rīgas uz Hurgadu, Insbruku, Madeiru, Žešovu un Šarm eš Šeihu. Savukārt nākamajā vasaras sezonā tiešie lidojumi tiks uzsākti uz Klužu-Napoku, Mikonu un Stavangeri. Biļetes uz jaunajiem maršrutiem arī ir iekļautas VISĶERŠANAS izpārdošanā.

Pirmo reizi VISĶERŠANĀ iekļautas BUSINESS Light biļetes. Biznesa klases pasažieri var baudīt pilna servisa pakalpojumu klāstu, tostarp prioritāru reģistrēšanos un iekāpšanu, sēdvietu lidmašīnas priekšā ar brīvu sēdvietu papildu privātumam, trīs kārtu gardēžu maltīti, neierobežotu dzērienu daudzumu un ātrāku izkāpšanu no lidmašīnas pēc ielidošanas.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.09.2024 - 23.09.2024 Vienīga vieta Ziemeļeiropā Neredzamā Pasaule
Atklāj pasauli pilnīgā tumsā vienīgajā Ziemeļeiropas muzejā. Uzzini, kā strādā tava dzirde, tauste, oža un garša. Rezervē ekskursiju jau šodien! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.09.2024 - 21.09.2024 Dzejas dienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šī gada Dzejas dienas veltītas rakstnieka, publicists un scenārista Egons Līva 100. jubilejai, kura tiktu svinēta šī gada 31. augustā. | Skatīt vairāk
“Apvedceļš” un Masaki Nakagava Rūjienā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
27. septembrī 19.00 Rūjienas Kultūras namā norisināsies koncerts, kurā piedalīsies ar grupa “Apvedceļš” un mūziķis Masaki Nakagava (Japāna). | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68339896sec.