«airBaltic» izveidojusi vienotu informatīvu tīmekļa vietni par iespējamo IPO darījumu

«airBaltic» izveidojusi vienotu informatīvu tīmekļa vietni par iespējamo IPO darījumu

Vadošā Baltijas valstu lidsabiedrība airBaltic ir izveidojusi tīmekļa vietni, kurā būs pieejama jaunākā informācija par uzņēmuma iespējamo sākotnējo publisko piedāvājumu (IPO). Jaunizveidotā tīmekļa vietne potenciālajiem investoriem Baltijas valstīs nodrošinās vispārīgu informāciju par procesu un uzņēmuma izaugsmes stāstu.

Jaunās tīmekļa vietnes adrese: https://investors.airbaltic.com/lv/ipo   

Šeit pakāpeniski būs pieejami regulāri atjaunināti informācijas resursi, tostarp apmācību materiāli, biežāk uzdotie jautājumi, oficiāli dokumenti, finanšu pārskati un cita noderīga informācija. Jaunajā vietnē visi interesenti tiek aicināti pierakstīties saņemt jaunāko informāciju par lidsabiedrības jaunumiem un citām iespējamā IPO procesa aktualitātēm.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Iespējamais airBaltic IPO process ir izraisījis plašu sabiedrības interesi, un mēs redzam, ka  rūp lidsabiedrības turpmākais izaugsmes ceļš. Mēs vēlamies veidot vienotu tīmekļa vietni, kur vietējie interesenti varēs iegūt aktuālo informāciju par iespējamā darījuma gaitu un uzzināt vairāk par mūsu uzņēmumu un tā ieguldījumu Baltijas valstu attīstībā. Ceru, ka šis jaunais resurss kalpos kā noderīgs un uz faktiem balstīts informācijas avots diskusijās par airBaltic izaugsmi kā reģionālajam līderim, kas nodrošina savienojamību Baltijas valstu iedzīvotājiem.”

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izbaudi nebeidzamu vasaru Turcijā!  Coral Travel Latvia
Ceļošana rudenī ir tā vērta! Tāpēc negaidi un izmanto rudens brīvdienu piedāvājumus diviem pieaugušajiem + diviem bērniem populārākajos Turcijas | Skatīt vairāk
Izcila 3 zvaigžņu viesnīca Rīgas centrā! Viktorija
Viesnīca Viktorija atrodas atjaunotā jūgendstila ēkā, Rīgas centrā, 15 minūšu pastaigas attālumā no Vecrīgas. | Skatīt vairāk
no 30 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 23.09.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Labs ēdiens saliedē cilvēkus! Kaļķu vārti
Gaidām ciemos uz gardām un izsmalcinātām vakariņām pašā Vecrīgas sirdī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.31542516sec.