«airBaltic» un RTX uzņēmums «Pratt & Whitney» noslēdz ilgtermiņa dzinēju apkopes līgumu

«airBaltic» un RTX uzņēmums «Pratt & Whitney» noslēdz ilgtermiņa dzinēju apkopes līgumu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic un Pratt & Whitney ir noslēguši ilgtermiņa EngineWise™ visaptverošu tehniskās apkopes pakalpojumu līgumu lidsabiedrības lidmašīnām, kas ir aprīkotas ar PW1500G GTF dzinējiem. Līgums ir strukturēts uz lidojuma stundas likmes modeli, tādējādi sasaistot airBaltic tehniskās apkopes izmaksas ar faktisko lidsabiedrības dzinēju izmantojumu.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Pratt & Whitney ir ilggadējs un uzticams airBaltic partneris jau kopš 2016. gada, kad kļuvām par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas uzsāka lidojumus ar A220-300 tipa lidmašīnām. Lidmašīnas dzinēji PW1500G GTF ir nodrošinājuši par 25% mazāku degvielas patēriņu uz vienu sēdvietu, salīdzinot ar iepriekšējo paaudžu lidaparātiem, tādējādi ievērojami samazinot izmaksas. Šis līgums atbalstīs airBaltic izaugsmes plānus, kas paredz līdz 2030. gadam Airbus A220-300 lidmašīnu floti palielināt līdz 100 lidmašīnām. Mēs ceram uz ilgstošu un veiksmīgu sadarbību ar Pratt & Whitney.”

“Mēs nodrošināsim ilgtermiņa atbalstu airBaltic, optimizējot tās flotes veiktspēju, lidsabiedrībai paplašinot savu maršrutu tīklu,” sacīja Pratt & Whitney komerciālo dzinēju ražošanas nodaļas prezidents Riks Deurlo (Rick Deurloo). “Mēs augsti novērtējam airBaltic pastāvīgo uzticību GTF dzinējiem, kuri nodrošina nozarē labāko degvielas patēriņa efektivitāti, zemākās oglekļa emisijas un ievērojami klusāku darbību. Mūsu kopīgā apņemšanās ir padarīt gaisa satiksmi pieejamāku, vienlaikus samazinot tās ietekmi uz vidi.”

17 gadu līgums katram dzinējam airBaltic nodrošina lielāku pārredzamību un prognozējamību tehniskās apkopes plānošanā un ar to saistītajās izmaksās.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.09.2024 - 28.09.2024 Grupas JUMIS koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
27. septembrī plkst. 19.00 Strenču kultūras centrā viesosies grupa JUMIS koncertā [PIRM}SĀKUMS. Koncetā piedalās Uģis Roze, Lauma Matule, Einārs | Skatīt vairāk
10 EUR
Improvizācijas šovs “Spiediens” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
4.oktobrī plkst.19.00 acinām uz improvizācijas teātra “SPIEDIENS” šovu Valmieras Kultūras centrā! | Skatīt vairāk
no 10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 02.10.2024 Eiropas Viedā tūrisma zaļais pionieris  Liepājas reģiona TIB
Liepāja iekļauta "Eiropas Viedā tūrisma zaļais pionieris 2025" sarakstā. | Skatīt vairāk
Uzbekistānas ekskursijas tūre! AL SVETS
Aicinām piedalīties Uzbekistānas ekskursijas tūrē (tiešais lidojums Rīga-Taškenta-Rīga) ar iekšējiem transferiem "Afrosiab" ātrvilcienā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45202184sec.