«airBaltic» paziņo, ka visi Planies NFT ir izpārdoti

«airBaltic» paziņo, ka visi Planies NFT ir izpārdoti

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka ir pārdoti visi Planies kolekcijas NFT jeb neaizvietojamie blokķēdes žetoni (non-fungible tokens). Planies, kas ir pasaulē pirmā uz NFT balstītā lidsabiedrības lojalitātes programma, piedāvā iespēju pelnīt airBaltic Club punktus un baudīt dažādas ekskluzīvas priekšrocības, kas ievērojami uzlabo ceļošanas pieredzi.

airBaltic lojalitātes un partnerību nodaļas vadītājs Māris Rudens norāda: “Esam gandarīti paziņot, ka visi Planies NFT ir veiksmīgi pārdoti. Tas ir nozīmīgs sasniegums airBaltic un apliecina, ka šis inovatīvais projekts ir bijis veiksmīgs. Planies īpašnieki atzīst, ka ir apmierināti ar programmas sniegtajām ceļošanas priekšrocībām, kas liecina par nepārtrauktu interesi šai programmai pievienoties arī citiem dalībniekiem. Ar šiem sasniegumiem programma nenoslēdzas, jo mēs esam apņēmušies turpināt tās attīstību, tāpēc aicinām sekot līdzi projekta turpmākajiem jaunumiem.”

Planies ir digitāli kolekcionējami NFT, un tos veido unikāli animācijas lidmašīnu dizaini ar dažādiem elementiem, tai skaitā muti, acīm, spārniem, dzinējiem un citiem. Kopumā šim nolūkam veltītā vietnē tika izdoti 10 000 unikālu Planies. Pēc sākotnējās pārdošanas vietnē OpenSea tos ir iespējams kolekcionēt vai apmainīt.

Ar Planies NFT iespējams izmantot dažādas ekskluzīvas priekšrocības. Piemēram, tās nodrošina iespēju katru dienu pelnīt 20 lojalitātes punktus, saņemt bezmaksas klases paaugstināšanu uz Biznesa klasi un pat iegūt airBaltic Club VIP statusu, ja jums pieder vairāk nekā 25 Planies. Papildu priekšrocības iekļauj iespēju izbaudīt īpašu ekskursiju airBaltic, kas veicina ciešāku saikni gan ar lidsabiedrību, gan ar citiem NFT īpašniekiem. Plašāku informāciju par visām priekšrocībām var iegūt šeit: https://www.airbaltic.com/lv/planies-nft.

airBaltic Club ir lojalitātes programma, ar kuru ceļojot iespējams pelnīt punktus, lai saņemtu dažādas priekšrocības. Tās biedri var pelnīt punktus ikreiz, kad lido ar airBaltic vai izmanto citu ceļojumu partneru pakalpojumus. Lai uzzinātu vairāk par airBaltic Club, lūdzam apmeklēt: https://www.airbaltic.com/lv/par-airbaltic-club.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tūrisma rallijs Liepājas reģiona TIB
Šoruden Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs piedāvā ko īpašu – tūrisma ralliju, kas notiks pirmo reizi, aizsākot jaunu tradīciju šajā | Skatīt vairāk
5* Promenade Hotel - Liepāja Estravel Latvia
1 nakts 2 personām Prestige numurā, brokastis un spa atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 189 EUR
VJETNAMA! Vietu pieejamība Latvia Tours
Vietu pieejamība oktobrī, novembrī un decembrī! Lidojumu biļete no 949 EUR/pers. Ceļojuma cena no 1225 EUR/pers.* * lidojums, transfērs, viesnīca ar | Skatīt vairāk
no 1225.0 EUR
Žakī Molāra un Fransuā Kornelū kvartets Valmieras novada Tūrisma pārvalde
13.oktobrī plkst.17.00 Valmieras Kultūras centra Mazajā zālē norisināsies Žakī Molāra un Fransuā Kornelū kvarteta (Francija) “ENTRE LES TERRES” | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73246789sec.