«airBaltic» septembrī sasniedz pārvadāto pasažieru un veikto lidojumu rekordus

«airBaltic» septembrī sasniedz pārvadāto pasažieru un veikto lidojumu rekordus

Latvijas lidsabiedrība airBaltic turpina uzrādīt labus darbības rezultātus, sasniedzot jaunus rekordus pārvadāto pasažieru, veikto lidojumu un noslodzes koeficienta ziņā. Septembrī lidsabiedrība no visām savām bāzēm pārvadāja 505 200 pasažieru, kas ir par 13% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn. Turklāt airBaltic veica 4 270 lidojumus, kas ir par 4% vairāk nekā 2023. gada septembrī, un sasniedza jaunu septembra augstāko noslodzes koeficientu, proti, 84,8%, kas ir par 5,9 procentpunktiem vairāk nekā tajā pašā periodā pirms gada. Šie visi ir augstākie rādītāji lidsabiedrības vēsturē tieši septembra mēnesim.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Pēdējo mēnešu laikā esam uzrādījuši vairākus rekordaugstus rādītājus gan vienā mēnesī, gan airBaltic vēsturē kopumā, kas apliecina to, ka mēs esam iecienītākā lidsabiedrība Baltijā. Katru sezonu mēs nepārtraukti paplašinām savu maršrutu tīklu no Baltijas valstīm un analizējam tirgus tendences arī citos reģionos, lai arī tur veicinātu savu izaugsmi. Šādi mēs vēlamies turpināt veidot savu veiksmes stāstu, kā arī nodrošināt labāko savienojamību no reģiona ar pārējo pasauli.”

Šogad airBaltic kopumā ir pārvadājusi gandrīz četrus miljonus pasažieru, proti, 3 838 600, un veikusi 35 400 lidojumu.

airBaltic nesen paziņoja par plāniem uzsākt lidojumus 16 jaunos maršrutos no Baltijas valstīm – četros no Rīgas, piecos no Tallinas un septiņos no Viļņas. Starp jaunajiem maršrutiem ir tādi galamērķi kā Mikona, Kluža-Napoka, Stavangere, Ivisa, Žešova un citi. Tie piedāvā pasažieriem plašas ceļošanas iespējas atpūtas un biznesa vajadzībām, kā arī savienojumu iespējas tālākiem lidojumiem. Turklāt lidsabiedrība plāno palielināt lidojumu biežumu astoņos esošajos maršrutos no Rīgas, četros no Tallinas un četros no Viļņas.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.10.2024 - 15.10.2024 Pirmā pasaules kara muzejs TAKA
Ekspozīcija 113 kv.m. platībā un sastāv no diviem tematiskiem blokiem. Mūsdienīgs dizains padara ekspozīciju interesantu un ērti uztveramu dažādām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
2025. gada Vasaras sezona Estravel Latvia
Jaunās sezonas Vasaras ceļojumu IEPRIEKŠPĀRDOŠANA ir sākusies! // Izdevīgi nosacījumi, plaša izvēle! // Lieliskas cenas! | Skatīt vairāk
no 399 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 14.10.2024 IESLĒDZAM APKURI - CEĻOJAM UZ SILTUMU! AirGuru
30% atlaide vairākiem galamērķiem līdz 14. oktobrim! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.91125798sec.