«airBaltic» paziņo novembra iecienītākos galamērķus no Rīgas

«airBaltic» paziņo novembra iecienītākos galamērķus no Rīgas

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka pasažieru iecienītākie galamērķi šī gada novembrī no Rīgas ir Brisele, Amsterdama un Madeira. Analizējot biļešu pārdošanu un ceļojumu tendences, lidsabiedrība ir noteikusi vairākus galamērķus, kas 2024. gada novembrī ir pieprasīti ceļotāju vidū.

airBaltic no Rīgas uz Briseli veic līdz diviem reisiem dienā, līdz trīs reisiem dienā uz Amsterdamu un divus reisus nedēļā uz Madeiru. Papildus šiem galamērķiem, starp iecienītākajiem airBaltic maršrutiem no Rīgas novembrī ir arī Tenerife, Barselona, Frankfurte un Oslo. Pasažieru galamērķu izvēle novembrī liecina par lielu interesi ceļot uz galamērķiem, kas piedāvā gan atpūtas, gan biznesa ceļojumu iespējas.

Šogad airBaltic no Rīgas plāno uzsākt lidojumus uz pieciem jauniem galamērķiem – Hurgadu (Ēģipte), Insbruku (Austrija), Madeiru (Portugāle), Žešovu (Polija) un Šarm eš Šeihu (Ēģipte). Turklāt nākamā gada vasaras sezonā lidsabiedrība plāno no Rīgas uzsākt lidojumus uz trīs jauniem galamērķiem – Klužu-Napoku (Rumānija), Mikonu (Grieķija) un Stavangeri (Norvēģija). Jaunie galamērķi piedāvā dažādas iespējas, tostarp atpūtu pilsētās, saulainās pludmalēs, slēpošanu kalnos un ceļošanu biznesa vajadzībām, tādējādi nodrošinot klientiem daudzveidīgu piedāvājumu.

airBaltic visos lidojumos piedāvā gan Ekonomiskās, gan Biznesa klases biļetes. Biznesa klases pasažieri var baudīt pilna servisa pakalpojumu klāstu, tostarp prioritāru reģistrēšanos un iekāpšanu, sēdvietu lidmašīnas priekšā ar brīvu sēdvietu papildu privātumam, šefpavāra gatavotu maltīti no vietējiem produktiem ar īpaši piemeklētu dzērienu izlasi un ātrāku izkāpšanu no lidmašīnas pēc ielidošanas.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Augšdaugavas novada pasākumi oktobrī TAKA
Augšdaugavas novada kultūras pasākumi oktobrī. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.09.2024 - 20.10.2024 Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.10.2024 - 19.10.2024 Samanta Tīna Mazmežotnē Bauskas TIC
Samanta ielūdz uz atklātiem un personiskiem dzīves stāstu akustiskiem tūres koncertiem “Vēstule Tev” | Skatīt vairāk
Pasaku muzejā–rokoperas "Lāčplēsis" tērpi Tukuma TIC
Jaunā iestudējuma krāšņie tērpi un to skices, kuru autore ir tērpu māksliniece Anna Muna (Dana Dombrovska). | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.48998904sec.