Deviņi jauni maršruti: «airBaltic» atklāj ziemas sezonu

Deviņi jauni maršruti: «airBaltic» atklāj ziemas sezonu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic ir atklājusi 2024. gada ziemas sezonu, nodrošinot lidojumus deviņos jaunos maršrutos no bāzēm Rīgā, Tallinā un Viļņā. Pieci no šiem maršrutiem tiks piedāvāti no Rīgas. Sezona tika atklāta ar svinīgu reisu no Rīgas uz Madeiru (Portugālē), kas izlidoja šodien, 2024. gada 28. oktobrī. Lidojums no Rīgas uz Madeiru ilgst aptuveni 5 stundas un 55 minūtes.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Sākoties ziemas sezonai, mēs joprojām koncentrējamies uz to, lai nodrošinātu pasažieru pieprasījumu, vienlaikus stiprinot airBaltic lomu kā svarīgam pārvadātājam Baltijas valstīs. Šie jaunie maršruti atspoguļo mūsu apņemšanos piedāvāt plašākas ceļošanas iespējas gan atpūtas, gan biznesa vajadzībām, uzlabojot savienojamību visā reģionā un ārpus tā. Tiem, kuri vēlas aizbēgt no aukstuma, mēs piedāvājam tādus saulainus galamērķus kā Šarm eš Šeiha, Hurgada un unikālā Madeiras sala. Ziemas sporta veidu cienītājiem esam pievienojuši lidojumus uz Insbruku, Kitili un Oslo (Torpa), nodrošinot ērtu piekļuvi labākajiem slēpošanas kūrortiem. Ikviens atradīs sev ko piemērotu, lai varētu pilnvērtīgi atpūsties arī ziemas sezonā.”

“Turklāt esam pateicīgi par veiksmīgo sadarbību ar mūsu ilggadējo partneri, RIX Rīgas Lidosta. Tai ir bijusi nozīmīga loma airBaltic izaugsmes stāstā pēdējo 29 gadu laikā un savienojamības uzlabošanā ne tikai Baltijā, bet arī ārpus tās. Esam lepni, ka varam atzīmēt šo nozīmīgo notikumu lidostas 50 gadu jubilejas laikā, un ceram turpināt mūsu ciešo sadarbību.”

RIX Rīgas Lidostas valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa: “Spēcīga nacionālā lidsabiedrība ir būtisks faktors, kas veicina ekonomisko izaugsmi un nodrošina stratēģisko savienojamību. airBaltic ne tikai stiprina mūsu konkurētspējas priekšrocības reģionā, bet arī veicina RIX Rīgas Lidostas kā augoša tranzīta mezgla Ziemeļeiropā turpmāku attīstību. Ar paplašinātu galamērķu tīklu un biežāku lidojumu skaitu populāros maršrutos airBaltic ziemas lidojumu grafiks piedāvā plašas ceļošanas iespējas no Rīgas gan biznesa vajadzībām, gan atpūtai.”

Sākot ar 25. oktobri, lidojumi no Rīgas tiks veikti uz Šarm eš Šeihu (Ēģipte), no 26. oktobra – Hurgadu (Ēģipte), no 28. oktobra – Madeiru (Portugāle) un no 8. novembra – Žešovu (Polija). Turklāt 22. decembrī tiks uzsākti lidojumi maršrutā Rīga–Insbruka (Austrija).

No Tallinas, sākot ar 21. decembri, airBaltic piedāvās lidojumus uz Kitili (Somija), bet no 2025. gada 19. februāra uzsāks lidojumus jaunā maršrutā uz Barselonu (Spānija).

No Viļņas 29. oktobrī tiks uzsākti lidojumi uz Oslo (Torpa) (Norvēģija), bet 31. oktobrī – Diseldorfu (Vācija).

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Auto noma Madeirā Europcar
Ceļojot pa Madeiru, nav nekā labāka par brīvību, ko sniedz Europcar auto noma! Droši un komfortabli – ideāla izvēle neaizmirstamiem piedzīvojumiem! | Skatīt vairāk
Eksotiska atpūta Senegālā pie okeāna Latvia Tours
Ceļojums tiek organizēts nelielā grupā, un to pavadīs grupas vadītājs no Latvijas. Papildu pieejamas pārbaudītas un piesātinātas izvēles ekskursijas | Skatīt vairāk
no 1899.0 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.10.2024 - 31.10.2024 Pasakaini skaistā Kalabrija Atlantic Travel
Kalabrija ir viens no Itālijas kolorītākajiem reģioniem Apenīnu pussalas pašos dienvidos, “Itālijas zābaka” izcēlumā. | Skatīt vairāk
no 539 EUR
Jaunagada kruīzs Tallina - Stokhoma Estravel Latvia
Ir sākusies kruīza Tallina- Stokholma - Tallina biļešu tirdzniecība ceļojumam, sagaidot Jauno gadu // 2 naktis uz prāmja, vakariņas iekļautas cenā | Skatīt vairāk
no 146 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.162853sec.