Qantas pārdos sēdvietas pie avārijas izejas

Lidsabiedrība Qantas ir papildinājusi to lidsabiedrību sarakstu, kas piedāvā par papildus samaksu iegādāties sēdvietas pie avārijas izejas ekonomiskajā klasē, kā arī tām ir vairāk brīvas vietas starp priekšā esošo krēslu. Biļetes cena ir 93 eiro vai 20 000 jūdzes bieži lidojošo programmu pasažieriem garajos lidojumu maršrutos un 46,50 eiro vai 10000 jūdzes vidējos lidojumu maršrutos. Jāatzīmē, ka iespēja izmantot šo pakalpojumu ir saistīta ar virkni nosacījumu.

Vispirms jau tas, ka šo vietu var iegādāties tikai fiziski stipras personas, kas nav jaunākas par 15 gadiem un nav gados veci cilvēki, kā arī nav fizisku traucējumu, lido bez bērniem vai citām personām, kurām ir nepieciešama palīdzība. Praktiski šie arī ir galvenie nosacījumi, lai iegūtu sēdvietu pie avārijas izejas. Jāatzīmē, ka šīs personeas nevarēs attālināti reģistrēties lidojumam, bet gan tikai lidostā. Pie tam, ja Qantas personālam šķitīs, ka sēdvietu nopirkušais pasažieris neatbilst nosacījumiem, viņu pārsēdinās citā vietā, bet nauda netiks atmaksāta. Tāpat arī nauda netiks atmaksāta, ja pasažieris būs pēc paša vēlēšanās mainījis lidojuma reisu pret kādu citu.

Qantas pakalpojums attieksies tikai uz starptautiskajiem lidojumiem, kā arī nebūs pieejams maršrutos starp Austrāliju un Jaunzēlandi un no Japānas uz Austrāliju.

Jāatzīmē, ka analoģisku maksas pakalpojumu pasažieri var iegūt izmantojot Singapore Airlines, Air France un vairākas citas lidsabiedrības.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 15.10.2024 Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē! Viesistaba
Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē, 15.10.2024/18:00, Kursu vada: Dzintars Jaunpujāns | Skatīt vairāk
no 60 EUR
Stand-up komēdija “Stūrgalvis” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
30.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā notiks Pannas Teātra izrāde – stand-up komēdija “Stūrgalvis” ar aktieri Aināru Ančevski | Skatīt vairāk
no 18 EUR
SHIPSEA koncerts Mujānos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Aicinām uz SHIPSEA koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim 19. oktobrī plkst. 19.00 Mujānu biedrības namā! | Skatīt vairāk
28 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.79820704sec.