Pilota profesijai Latvijā ir vairāk kā 350 interesentu

17.01.2011 aviācijas personāla kompānijas AirCrew Services organizēto semināru, lai atrastu talantīgus jauniešus, kurus interesē apmācības pilota profesijā, apmeklēja vairāk kā 350 interesentu. Seminārā AirCrew Services un Rīgas Aeronavigācijas institūta pārstāvji plašāk skaidroja apmācības programmas detaļas un atbildēja uz interesentu jautājumiem.

Edgars Voļskis, AirCrew Services izpilddirektors: „Šī programma šobrīd Latvijā ir pirmā un pagaidām vienīgā, kas sniedz unikālu iespēju apgūt vienu no prestižākajām profesijām. Tik liela atsaucība no jauniešiem liecina par to, ka pilota profesija ir perspektīva un ļoti pieprasīta visā pasaulē.”

Pēc AirCrew Services semināra vairāk kā 200 interesenti pieteicās kandidātu atlases nākamajai kārtai. Kandidātu atlase notiks piecās kārtās līdz 15. februārim, kad no interesentiem tiks atlasīti 12 potenciālie pilota profesijas kandidāti, kuri apmācības uzsāks jau 28. februārī.

AirCrew Services pilotu apmācību programmas noslēgumā kandidātiem būs iespēja iegūt ATPL frozen licenci. Vidējās izmaksas licences iegūšanai pasaulē vidēji ir 90-120 tūkst. EUR. AirCrew Services apmācību projekta izmaksas sasniedz 60 tūkst. LVL, no kurām studenta pašfinansējums ir tikai 15 tūkst. LVL. Pēc apmācību programmas pabeigšanas un licences iegūšanas jaunie piloti būs gatavi darbam pasaules aviokompānijās.

Aviācijas personāla uzņēmums AirCrew Services ir dibināts ar mērķi pasaules aviokompānijām nodrošināt lidojumu apkalpes. Uzņēmums izveidots, lai aviokompānijām nodrošinātu kvalificētu personālu, un lai aviācijas profesionāļiem dotu iespēju pilnveidot prasmes un strādāt pagaidu vai pastāvīgā darbā pie AirCrew Services klientiem –lidsabiedrībām. AirCrew Services lielākais klients ir Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 12.10.2024 "Veļu laika vīzijas", pastaigu taka Engurē Tukuma TIC
Unikāla iespēja, tikai vienu reizi - šī būs pastaiga kā maģisks piedzīvojums, kur gaismas šķietami atdzīvina koku zarus un viss kļūst dzīvs. | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku ar autofotoorientēšanos Bauskas TIC
19.oktobrī notiks autofotoorientēšanās brauciens "Bauska 2024" | Skatīt vairāk
Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.09.2024 - 12.10.2024 Izmēģini izjādi ar zirgu Bauskas novadā Bauskas TIC
Izbaudi nesteidzīgu pastaigu zirga mugurā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.27611804sec.