Izvēlies «Labāko no Eiropas» ar Čehu aviokompāniju

Sākot ar šo nedēļu (2011.09.06) Čehu aviokompānijas mājās lapā variet izmantot unikālu piedāvājumu biļetēm uz dažādām Eiropas pilsētām, kas notiek reklāmas kampaņas „Labākais no Eiropas” ietvaros.

Biļetes cenas ir pieejamas sākot no 2499 CZK (73LVL) un klientiem tiek piedāvāti divdesmit galamērķi, kas ietver Parīzi, Romu, Amsterdamu, Madridi un Barselonu, tāpat arī Kopenhāgenu, Stokholmu, Helsinkus un Oslo. Šīs īpašās cenas biļetes ir pieejamas klientiem 26 valstīs.

No Rīgas akcijas galamērķi ir Prāga, Frankfurte, Roma un Atēnas.


Pašreizējo pārdošanu atbalsta iepriekš minētā reklāmas kampaņa, lai palielinātu biļešu pārdošanu rudens un ziemas mēnešos, kuros ik gadu ir mazāka klientu aktivitāte. Tāpat arī vēlamies uzlabot biļešu pārdošanu Czech airlines mājas lapā.

Reklamētās biļešu cenas ir galējas un tajās ietilpst nodokļi un piemaksas. Tās ir pieejamas klientiem tikai Czech airlines mājas lapā www.czechairlines.com/. Biļetēm ir jābūt izpirktām periodā no 6. septembra lidz 18. Septembrim un lidojumam jānotiek no 10.oktobra līdz 2012.gada 28. februārim.

Tajā pašā laikā ir spēkā reklāmas akcija “Lidojiet uz Otru Pasaules malu no Prāgas”, kas piedāvā biļetes Czech airlines lidojumiem uz eksotiskiem galamērķiem DA Āzijā, Dienvidāfrikā, Tuvajos Austrumos un Austrālijā caur Abū Dabī.

Sākot ar septembri, Czech airlines mājās lapā tiek piedāvātas īpašas biļešu cenas ārpus rudens akcijas ar jaunu “Labākās cenas Garants” pakalpojumu. Ja, vienas stundas laikā pēc biļetes iegādes Czech airlines mājās lapā, pircējs atrod identisku* elektronisko biļeti par zemāku cenu citā mājas lapā un atsūta šīs mājas lapas bildi, kurā redzama šī zemākā cena, Czech airlines viņiem atgriezīs pilnībā starpību izsniedzot vaučeri, ko varēs izmantot nākamās biļetes iegādē un papildus tam – 10% atlaidi no lētākās biļetes cenas.

* Identiskai elektroniskai biļetei ir jāatbilst pieciem kritērijiem – tas pats lidojums, tā pati lidojuma klase, tie paši lidojuma datumi un izlidošanas laiki, tā pati izlidošanas un ielidošanas vieta un tā pati valūta, kas Czech airlines mājas lapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.09.2024 - 12.10.2024 Groziņu vakars ar UFO un draugiem Valmieras novada Tūrisma pārvalde
11.oktobrī plkst.20.00 Kocēnu Kultūras namā groziņu vakars ar UFO un draugiem, DJ Japāni. | Skatīt vairāk
20 EUR
Brīvdienas Astūrijas karalistē Latvia Tours
Masu tūrisma nesapostīts, īsti vēl neapgūts Pireneju pussalas gabaliņš, kas patiesībā slēpj sevī varenu pagātni, plaukstošu nākotni un elpu | Skatīt vairāk
no 659 EUR
Atvasaras sezona Grieķijas salās! Tez Tour Latvia
Lidojums no Rīgas un atpakaļ (sadarbībā ar a/k airBaltic ; nododamā bagāža – 23 kg / rokas bagāža – 8 kg); dzīvošana viesnīcā, grupas | Skatīt vairāk
Programma Vesela mugura Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tava mugura jau sen to ir pelnījusi! 7 dienas un 6 naktis programmā VESELA MUGURA Kūrorta rehabilitācijas centrā pie jūras - KRC "Jaunķemeri". | Skatīt vairāk
no 427 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.79637599sec.