Ryanair un JetBlue neplāno veikt budžeta transatlantiskos reisus

Īrijas zemo cenu lidsabiedrības Ryanair un amerikāņu JetBlue Airways vadītāji atzinuši, ka viņu kompānijas dažādu iemeslu dēļ, visticamāk, neiesaistīsies zemo cenu transatlantisko lidojumu tirgū. Ryanair šo tirgu uzskata par pārāk mazu salīdzinājumā ar izaugsmes iespējām Eiropā, savukārt JetBlue atzīst, ka, viņuprāt, jau šobrīd transatlantisko lidojumu cenas ir visai pieņemamas.

"Domāju, ka Ryanair nebūs tā kompānija, kura ieies šajā tirgū," Starptautiskajai Gaisa transporta asociācijai atzinis Ryanair izpilddirektora vietnieks Maikls Kolijs. Viņš norādījis arī, ka kompānijas biznesa modelis paredz tiekšanos pēc augstāka noslogojuma koeficienta nevis jaunu tirgu iekarošanu. Lai gan Ryanair izpilddirektors Maikls O'Līrijs iepriekš izteicies par iespējamu transatlantisko lidojumu uzsākšanu, vairāki Ryanair tuvi avoti norādījuši, ka tas, līdzīgi kā stāvvietu ieviešana lidmašīnās, bijis publicitātes triks.

Savukārt ASV zemo cenu aviosabiedrības JetBlue pārstāvis Mārtijs Sentdžordžs uzskata, ka aviobiļešu cenas reisiem no ASV uz Eiropu jau šobrīd ir pietiekoši zemas.

"Aplūkojot biļešu cenas lidojumiem no Ņujorkas uz Eiropu, sešus mēnešus gadā šķiet, ka jau šobrīd šos lidojumus veic zemo cenu aviokompānijas," viņš norāda. "Mēs pievēršam uzmanību tādiem tirgiem, kur pārsvarā figurē pārāk augstas biļešu cenas, lai stimulētu to samazinājumu."

Jāpiebilst, ka šobrīd transatlantiskos reisus veic tikai viena zemo cenu aviosabiedrība – Norwegian Air Shuttle. Tomēr pilsētu pāru izvēle pasažieriem ir ierobežota, un Norwegian bāzu atrašanās Skandināvijā amerikāņu pasažieriem pagaidām var sarežģīt nokļūšanu atsevišķos galamērķos Rietumeiropā un Dienvideiropā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aviobiļetes kūrortu galamērķos Estravel Latvia
Pēdējā brīža piedāvājumi. Viesnīcas jautājiet Estravel Latvia ceļojumu konsultantam | Skatīt vairāk
no 49 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.10.2024 - 15.10.2024 Pirmā pasaules kara muzejs TAKA
Ekspozīcija 113 kv.m. platībā un sastāv no diviem tematiskiem blokiem. Mūsdienīgs dizains padara ekspozīciju interesantu un ērti uztveramu dažādām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 15.10.2024 Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē! Viesistaba
Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē, 15.10.2024/18:00, Kursu vada: Dzintars Jaunpujāns | Skatīt vairāk
no 60 EUR
Atslodzes diena veselībai Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Izbaudiet vienu vērtīgu dienu, kas nāks par labu Jūsu veselībai. Ārsta konsultācija, dūņu aplikācijas, minerālūdens vanna, masāža. Programmas | Skatīt vairāk
50 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96769714sec.