Britu pilots ziņo par "cigārveida" NLO

Kāds britu pilots ziņojis par neidentificētu lidojošu objektu, kurš viņa vadītajam aviolainerim patraucies garām vien dažu metru attālumā.

Incidents noticis aptuveni 30 kilometrus uz rietumiem no Londonas Hītrovas lidostas 2013. gada jūlijā, ap pulksten 18 vakarā. Kā minēts pilota liecībā, viņa redzētais objekts līdzinājies "regbija bumbai". Turklāt, tam strauji tuvojoties lidmašīnai, pilots bijis pārliecināts, ka notiks sadursme, tādēļ viņš esot izbijies un pieliecies.

Drīz pēc notikušā pilots gaisa satiksmes kontrolierim ziņojis, ka tik tikko izdevies izvairīties no sadursmes. Incidentu pēcāk izskatīja Lielbritānijas organizācija Airprox Board, kas izmeklē bīstamas situācijas gaisa satiksmē.

"Viņš tobrīd bija pārliecināts, ka tūlīt notiks sadursme, no kuras nav iespējams izvairīties," minēts Airprox Board ziņojumā. "Viņš acumirklī reaģēja, pieliecoties uz labo pusi, lai brīdinātu otro pilotu, aizskarot viņu ar roku; sarunām laika nebija."

Pilots izmeklētājiem stāstījis, ka objekta forma bijusi līdzīga "cigāram vai regbija bumbai", tas bijis ļoti spožs, sudraboti metāliskā krāsā.

Kā ziņo Sunday Telegraph, organizācija Airprox Board veikusi datu ierakstu pārbaudes, tomēr incidenta brīdī lidmašīnas tuvumā nav atradies neviens cits lidaparāts, arī ne meteoroloģiskās zondes vai militārie lidaparāti.

Kā minēts ziņojumā, Lielbritānijas Nacionālā gaisa satiksmes kontroles dienesta vadītājs atzinis, ka 2012. gadā vidēji ik mēnesi ziņots par vienu neidentificētu lidojošu objektu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 15.10.2024 Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē! Viesistaba
Meksikas ēdienu variācijas mūsu virtuvē, 15.10.2024/18:00, Kursu vada: Dzintars Jaunpujāns | Skatīt vairāk
no 60 EUR
Samantas Tīnas akustiskais koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.oktobrī plkst.19.00 aicinām uz Samantas Tīnas akustisko koncertu “Vēstule Tev” koncertzālē “Valmiera”. | Skatīt vairāk
26 EUR
Brīvdienu komēdija svingeru ritmos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
27.oktobrī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā brīvdienu komēdija svingeru ritmos “Lielguļamā gulta”. Autore – Rasa Bugavičute-Pēce. | Skatīt vairāk
no 15 EUR
Karīna Tatarinova un Miks Akots Valmieras novada Tūrisma pārvalde
19. oktobrī, 18:00 uz dzīves svinēšanu kultūrtelpā Akustika ielūdz Liepājas teātra aktrise Karīna Tatarinova un klasiskās ģitāras virtuozs Miks | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.37656498sec.