Swiss kļūst par pirmo aviokompāniju, kas piemērota cilvēkiem ar alerģijām

Šveices nacionālā lidsabiedrība "Swiss International Air Lines" ("Swiss") nesen paziņojusi, ka savus sniegtos pakalpojumus jau tuvākajā laikā pielāgos to ceļotāju vajadzībām, kuri cieš no dažādām alerģijām.

"Swiss" jau šobrīd pasažieriem lidojuma laikā piedāvā ēdienus un dzērienus, kuri nesatur laktozi un glutēnu, taču jau drīzumā ceļotājiem būs pieejamas īpašas uzkodas, kuru sastāvā nav izplatītāko alergēnu.

Tāpat tie "Swiss" pasažieri, kuri cieš no kādas alerģijas, 24 stundas pirms reisa varēs pasūtīt speciālus ēdienus, kas pielāgoti viņu individuālajām vajadzībām. Šāda priekšrocība garu distanču lidojumos būs visu klašu pasažieriem, savukārt lidojumos Eiropas robežās – biznesa klases pasažieriem.

"Swiss" sola arī modificēt lidaparātu salonus, līdzšinējos dūnu spilvenus pirmās un biznesa klases salonos aizstājot ar no sintētiska materiāla izgatavotiem. Savukārt lidmašīnu tualetēs nonāks īpaši maigas ziepes un tiks noņemti gaisa atsvaidzinātāji, kuriem piemīt potenciāls izraisīt alerģiskas reakcijas.

Pateicoties šīm izmaiņām, "Swiss" kļuvusi par pasaulē pirmo aviokompāniju, kas ieguvusi Eiropas Alerģijas izpētes fonda centra sertifikātu, un ir oficiāli nodēvējama par draudzīgu tiem pasažieriem, kuri cieš no dažādām alerģijām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.10.2024 - 12.10.2024 VJETNAMA! Vietu pieejamība Latvia Tours
Vietu pieejamība oktobrī, novembrī un decembrī! Lidojumu biļete no 949 EUR/pers. Ceļojuma cena no 1225 EUR/pers.* * lidojums, transfērs, viesnīca ar | Skatīt vairāk
no 1225.0 EUR
Seniora veselībai Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Aicinām seniorus atrast laiku, lai parūpētos par savu veselību, atjaunotu spēkus un enerģiju medicīniskā personāla uzraudzībā. Gaidīsim Jūs KRC | Skatīt vairāk
no 480 EUR
Alinas Petkunes personālizstāde «Visums» Park Hotel Latgola
Mākslinieces Alinas Petkunes personālizstāde „Visums” viesnīcas vestibilā 1.stāvā līdz 21.10.2024 | Skatīt vairāk
Jūras velšu cienītājiem ķemmīšgliemenes! Le Dome
Dažādās ķemmīšgliemenes tiek atlasītas ar rokām, lai iegūtu augstākās kvalitātes un maigu garšu. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.79045701sec.