Wizz Air vienkāršo lidojumu maiņas procesu

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šodien paziņoja par jaunu un vienkāršu procesu ieviešanu, gadījumos, kad notiek lidojuma maiņa. Saskaņā ar jauno procesu, pasažieri var mainīt datumu un maršrutu savam lidojumam, maksājot par pārmaiņu procesu tikai 50 procentus no oriģinālās biļetes cenas, kā arī būs jāpiemaksā visas atšķirības, kas saistītas ar jauno pasūtījumu.
Wizz Air
pasažieriem, atšķirībā no citām aviosabiedrībām, jau tagad ir iespēja mainīt datumu vai maršrutu savam lidojumam, veicot tā izmaiņas internetā, izmantojot zvanu centra vai lidostas aģentu pakalpojumus. Pasažieri var izvairīties arī no nodevu maksas veicot pāreģistrāciju, izmantojot Plus Fare, kad tiek veikta sākotnējā rezervācija vai iegādājoties WIZZ Flex pakalpojumus tikai par 10 eiro par lidojumu, kas nāks kā papildus maksa pamatmaksai. Gan Plus Fare, gan WIZZ Flex ļauj veikt neierobežotu daudzumu izmaiņu lidojumam.
Wizz Air
runas persona Daniels de Karvalo: "Kamēr daudzi ekonomiskie produkti neļauj veikt lidojuma izmaiņas, Wizz Air zemās biļešu cenas ir elastīgas un rezervācija var tikt pielāgota ceļošanas vajadzībām, ja tās mūsu klientiem ir nepieciešamas veikt. Mēs ieviešam šo vienkāršo maksas modeli lidojuma izmaiņām kā daļu no mūsu pastāvīgās attīstības un, lai dotu mūsu klientiem vairāk iespējas nodrošināt vislabāko braukšanas pieredzi no ceļojuma sākuma brīža līdz beigām."

* Minimālā maksa ir 10 eiro un maksimālā maksa ir 60 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bēdziet no pelēcības un plānojiet atpūtu! 1Travel
Latvijā tuvojas garās, tumšās dienas, taču jums ir iespēja aizbēgt uz saulaino ĒĢIPTI! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Esi gatavs neaizmirstamiem piedzīvojumiem? Latvia Tours
Atklāj pasauli kopā ar saviem mīļajiem – eksotiskie piedāvājumi bērniem un pieaugušajiem! Atmiņas, kas paliks uz mūžu! | Skatīt vairāk
no 999 EUR
“Ārijas Elksnes” dzīves melodijas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Koncertprogramma ĀRIJAS ELKSNES DZĪVES MELODIJAS Valmieras Kultūras centrā 19.oktobrī 19.00! Piedalās pazīstami latviešu mūziķi. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.09321284sec.