Ceļo no Liepājas uz Daugavpili par dzimšanas dienas cenu

Ceļo no Liepājas uz Daugavpili par dzimšanas dienas cenu

Baltijas reģionā lielākais autobusu pārvadājumu uzņēmums Lux Express no 3. maija ir uzsācis pasažieru komercpārvadājumus reģionālās nozīmes maršrutā Liepāja–Rīga–Daugavpils.

“Kopš brīža, kad paziņojām par mūsu plāniem uzsākt pasažieru komercpārvadājumus šajos maršrutos, esam novērojuši ievērojamu interesi no potenciālajiem pasažieriem – ne tikai no Liepājas, Daugavpils un Rīgas, bet arī no Saldus un Jēkabpils. Ne velti, jo arī šajās pilsētās būs jauno maršrutu pieturvietas. Tas ļauj domāt optimistiski, ka mūsu reisi būs pieprasīti,” saka “Lux Express” Baltijas biznesa attīstības direktors Aldis Ķibēns.

Svinot Daugavpils 749. dzimšanas dienu, visu jūniju iespējams ceļot no Liepājas uz Rīgu un Daugavpili par dzimšanas dienas cenu! Latvijas otrā lielākā pilsētā pieejamas palašas atpūtas un izklaides iespējas - jūnijā norisināsies XII Starptautiskais folkloras festivāls, sporta entuziasti novērtēs spīdveja sacensības un futbola spēles, kā arī jūnija beigās iespējams piedalīties Starptautiskajās orientēšanās sacensībās “Kāpa 2024”.

Daugavpils ir kontrastu pilna - cietoksnis ir pilsētas vēsturiskā nozīmīguma apliecinājums, savukārt Rotko muzejs cildina 20. gs. ekspresionistu, kas dzimis šajā pilsētā. Košākai pieredzei apmeklētāji tiek aicināti uz Latgales kulinārā mantojuma centru “Šmakovka” un vecāko munīcijas ražotni Ziemeļeiropā. Kultūras mīļotājiem Daugavpils teātris nodrošinās jauku vakaru. Aktīvās atpūtas cienītājus aicinām apmeklēt Lielo Stropu ezeru.

Biļešu tirdzniecība notiks uzņēmuma mājaslapā www.luxexpress.lv. No 31.05.-30.06.2024., izmantojot akcijas kodu: luxdaugavpils, biļešu cenas braucot maršrutā Liepāja - Daugavpils būs sākot no 12 eiro, bet no Rīgas līdz Daugavpilij – sākot no 6 eiro. Ikvienā braucienā pieejamais akcijas biļešu skaits ir ierobežots. Plašāka informācija uzņēmuma mājaslapā - www.luxexpress.eu

No Liepājas uz Daugavpili un atpakaļ ir pieejams viens reiss dienā. Tas izbrauc no Liepājas pulksten 7.00, piestāj Rīgā un no galvaspilsētas turpina ceļu pulksten 10.30.

No Daugavpils uz Liepāju autobuss izbrauc pulksten 15.25 un sasniedz Liepāju pulksten 22.20.

Visi reisi tiek veikti ar 2023. gadā ražotajiem autobusiem “Irizar i6s Efficient”, kas piedāvā vienu no augstākajiem komforta līmeņiem nozarē. Turklāt visos autobusos būs pieejamas tualetes, wi-fi un elektrības rozetes, mediju ekrāni ar saturu arī latviski, izklaidējošām spēlēm un mūziku, kā arī bezmaksas karstie dzērieni.

Aicinām izmantot akcijas piedāvājumu un ieplānot Daugavpils apmeklējumu, lai piesātinātu vasaru ar neaizmirstamiem piedzīvojumiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 24.06.2024 Darba laiks tūrisma objektos Līgo un Jāņos Bauskas TIC
Jūsu ērtībai, esam apkopojuši galveno apskates objektu darba laiku 2024.gada Līgo svētkos un Jāņos! | Skatīt vairāk
Latvija
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 23.06.2024 Līgo zaļumballe ar grupu "ZUŠI" Tukuma TIC
Lapmežciema parka estrādē 23.jūnijā pulksten 23:00 būs Līgo zaļumballe ar grupu "ZUŠI". | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49957705sec.